Search
Close this search box.

Evo ko je voditelj novog „Survivora“

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Poznati glumac Bojan Perić biće voditelj novog šou programa Survivor, koji će premijerno i ekskluzivno biti emitovan na kanalu Nova S.
Nakon potrage za kandidatima koji su spremni da se upuste u avanturu života i iskušaju sopstvene granice izdržljivosti, televizija Nova S uskoro na male ekrane donosi zabavno takmičarski šou Survivor koji je širom sveta poznat kao jedan od najuspešnijih televizijskih formata krunisan prestižnom nagradom Emmy. Voditelj ovog spektakulranog takmičenja biće glumac Bojan Perić kojeg je domaća javnost još davno zavolela u seriji „Vojna Akademija“. Prepun iznenađenja i preokreta, Survivor je šou koji gledaocima pruža najveće televizijsko uzbuđenje, a bazira se na napetim izazovima iskušenja i izdržljivosti u kojima samo najspremniji mogu da opstanu.

Sve o novoj sezoni rijalitija Survivor potraži ovde.

Plivanje, trčanje, testovi izdržljivosti i rešavanje zagonetki samo su neki od intenzivnih zadataka koji će zahtevati fokus i potpunu predanost kandidata, a sve sa ciljem da steknu imunitet koji ih štiti od eliminacije, ali i osvoje nagrade koje mogu znatno olakšati njihov boravak na ostrvu. Izloženi surovim uslovima na nepoznatom terenu sa minimalnim sredstvima za život, kandidati će pokušavati da nadmudre, nadigraju i nadmaše jedni druge kako bi izbegli eliminaciju, a ključni faktori za uspeh su motivacija, snaga i izdržljivost. Ali, samo oni kandidati koji su spremni da nadmaše sami sebe mogu da osiguraju sopstveni opstanak, pobedu i novčanu nagradu u igri iskušenja koju donosi Survivor.

POSLEDNJE VESTI