in

Evo koliko sestre Kardashian-Jenner zarađuju po Instagram objavi


Možete ih voleti ili ne, ali činjenica je da su sestre Kardashian-Jenner jedne od najpopularnijih žena na svetu. A zahvaljujući tome, svoje ime uspele su da unovče.

Kris Jenner mozak je velikog biznisa pod imenom Kardashian, a sada je prvi put otkrila koliko njene zarađuju samo na jednom frontu – frontu društvenih mreža. U intervjuu za CBS Sunday Morning otkrlla je koliko članice Kardashian-Jenner klana dobivaju novca za objavu na Instagramu.

„Moje ćerke stalno dobijaju ponude za reklamu nekoj kompaniji, brendu ili društvenoj mreži. Svaka od njih ima drugačiju naknadu koju traži za objavi na Instagramu, za Instagram Storyju, za Facebooku. Imaju tablicu cena za reklame“, rekla je Kris.

View this post on Instagram

Blue for my hair + pink for my body! @sugarbearhair has the most delicious vitamins #ad #sugarbearhair

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Budući da Kim, Khloe, Kourtney, Kylie i Kendall imaju milione pratilaca, iznosi koje traže su vrtoglavi.

„Definitivno su to šestocifrene brojke“, otkrila je Kris i napomenula da cena zavisi od proizvoda o kome se radi ali i tome koja sestra objavjuje sadržaj.

View this post on Instagram

Get my full #BECCABFFs Hot Tamale look! 🔥 Swipe for products. 1) I prep my skin with First Light Priming Filter & apply Ultimate Coverage 24 Hour Foundation in Noisette. 2) I use Ultimate Coverage Longwear Concealer in Latte under my eyes and set with Hydra-Mist Set & Refresh Powder. 3) Taking my Bronze, Blush and Glow Palette, I contour my face with KoKo Bronze, then sweep blush in Fierce onto the apples of my cheeks and finish with Glow Up highlighter on my cheekbones. 4) Then I swirl my brush in the Glow Letters & add to the highpoints of my face. 5) I finish my look with Ultimate Lipstick Love in Hot Tamale – my dream red💄!! Visit link in bio to see a video tutorial with @StyledbyHrush + get all products at BECCAcosmetics.com and @UltaBeauty @BECCAcosmetics #BECCAPartner

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Najskuplje su one objave koje služe za reklamiranje „farmaceutskih proizvoda i proizvoda koji se piju, unose ili stavljaju na telo“, otkrila je Kris.