Evo šta Drake ima da kaže o Rihanni sada kad je u vezi sa Jennifer Lopez

Rihanna i Drake (foto: Instagram/drannaslay)

Iako reper Drake uživa sada u vezi sa Jennifer Lopez, to ga nije sprečilo da se podseti i svoje bivše devojke i da je čak javno pohvali.

Bez obzira što su prošli kroz izrazito turbulentan period njihovog odnosa, pevač ne zaboravlja doprinos koji je Rihanna dala zajedničkim muzičkim projektima i priznao njene zasluge za uspeh hitova koji oduševljavaju fanove na mnogobrojnim nastupima.

On je, u okviru svoje turneje po Evropi, održao 28. januara koncert u Amsterdamu, a nakon što je otpevao pesme Work i Too Good, koje su snimljene u duetu sa popularnom pevačicom, obratio se publici: “Znate li zašto ste dobili ovakvu zabavu? Zato što ste čuli dve pesme koje su nastale sa kraljicom, RiRi” i tako uputio veliki kompliment bivšoj ljubavi.

Ono što je izvor poručio za E! News u vezi Rihanninog trenutnog stanja, je da ona potpuno uživa i da je fokusirana na ono što joj je važno u životu. Prema njegovim rečima, pevačica nije u vezi ni sa kim, već vreme provodi sa porodicom i prijateljima. Takođe je dodao da sada radi na novim projektima i da je tome posvećena.

Povezane vesti

Back to Top