Evo šta je najbolji prijatelj Taylor Swift poručio srpskim maturantima

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Todrick Hall bio je jedno od imena koja su pozdravila čitaoce i gledaoce Virtuelne mature sajta Teen Star, koju smo organizovali prošlog petka.

U specijalnoj video poruci, specijalno za teenstar.rs, američka pevač, poznat i kao jedan od najbližih prijatelja Taylor Swift poručio je maturantima da ne očajavaju zbog situacije u kojoj su se našli zbog korona virusa.

„Zdravo Teen Star, Todrick Hall ovde. Šaljem vam ovaj video jer znam da se matura nažalost ne održava,“ počeo je Hall.

„Ali, prisustvujete virtuelnoj maturi i samo bih želeo da vas podsetim da ostanete na sigurnom, perete ruke, pridržavate se socijalne distance, ali i da budete kreativni,“ nastavio je on.

„Ne dozvolite da vam ovo bude grozan period u životu. Pronađite način da na ovo gledate pozitivno i gledate kao da je čaša polupuna i radite neke stvari koje vam do sada nisu bile prioritet, kao što sam ja. Stvarajte muziku, čujte se sa prijateljima preko FaceTime-a, vodite razgovore umesto poruka, to je predivna stvar.“ dodao je Todrick.

On je rekao i da se nada da će se uskoro videti sa svima nama, uživo.

„Nadam se da se dobro provodite na Virutelnoj maturi, i nadam se da ću vas sve uskoro upoznati uživo!“ završio je on.

Pogledajte video.

https://www.youtube.com/watch?v=NJysNtULhdg

Teen Star Virtuelna matura 2020 održana je 5. juna 2020. godine, prvi put, na našem sajtu, a učestvovali su Teya Dora, Marlon Brutal, tam, Nenad Ulemek, Milena Tamburić, Jana Dačović, Sajsi MC, Todrick Hall i Bars and Melody.

Više od 10 hiljada ljudi je prve večeri pogledalo Virtuelnu maturu, dok je tokom prvog vikenda, zahvaljujući native playeru na našem sajtu, matura pogledana preko 30 hiljada puta.

POSLEDNJE VESTI