in

Evo zašto Milica Dabović prodaje svoju garderobu preko društvenih mreža

Košarkašica Milica Dabović nedavno je putem Instagrama počela da rasprodaje svoje stvari, a nakon što je to izazvalo veliku pažnju, ona se ovim povodom i oglasila.

Milica je u najnovijoj objavi priznala da se suočila sa različitim komentarima, ali da joj je, kao samohranoj majci, novac i te kako potreban.

“Drage devojke, majke, kraljice, komade moje gardarobe koju prodajem možete naći na mom insta storiju. Kao što neke devojke znaju, garderoba je kvalitetna i prodaje se po pristupačnim cenama. Ako ima nekih devojaka kojima se sviđa, a nemaju dovoljno novca, uvek možete da smanjite cenu koju sam ja odredila, da budete srećne vi i srećna ja!“ napisala je.

„Ovo što radim je predstavljeno skandalozno, ali ja kao i uvek ne marim za to, spojila sam lepo i korisno… Sin mi je na prvom mestu i duboko sam u ulozi samohrane majke! Novac je uvek potreban, pogotovo meni koja trenutno nemam platu kao samohrana majka! Hvala vam od srca, hvala divnim ženama što uvek imaju tople reči za mene… Voli vas vaša Mili”, poručila je ona putem društvenih mreža.

Košarkašica putem svog Instagram profila prodaje garderobu koja joj više nije potrebna, a na spisku su se našli najrazličitiji komadi – od obuće, preko modnih dodataka, do donjeg veša i čarapa.

Drage zene,dame,majke carice kraljice zapratite moj instagram @stefanovamama13 profil i na instagramstory mozete videti…

Posted by Milica Dabovic on Monday, June 22, 2020

Milica gotovo svake večeri na Instagram storiju objavljuje stvari koje prodaje, a među njima se nalaze pantalone, haljine, patike, čizme, papuče, kaiševi, kupaći kostimi, pa čak i brushalteri i čarape.

Kako je sportistkinja jednom prilikom navela, na stvari često daje i popuste, a neke haljine i kostimi se mogu kupiti i za manje od 1.000 dinara.