Evo zašto se Renée Zellweger na 6 godina povuka iz javnosti

(foto: Vogue)

Glumica Renée Zellweger, koju pamtimo kao popularnu Bridget Jones, nije se pojavljivala u medijima čitavih šest godina, a sada nakon duge pauze imamo priliku da je vidimo na naslovnoj strani julskog izdanja prestižnog magazina Vogue.Nakon filma My Own Love Song, koji je izašao 2010. godine, jedna od omiljenijih glumica ljubitelja romantičnih komedija povukla se sa javne scene, a Renée je izjavila da je samo želela da živi normalnim životom.

Međutim, nakon raskida sa Bradleyem Cooperom i veze sa muzičarem Doylom Bramhallom, glumica je i dalje punila stupce showbizz magazina. Nakon toga se interesovanje za njen ljubavni život smanjilo i dopustilo joj da živi baš onako kako je htela.

“Kao kreativoj osobi, bilo mi je teško da kažem ‘ne’ tom lepom projektu. Ali bila sam umorna i nisam imala dovoljno vremena da se oporavim između projekata, pa me je to sve stiglo”, rekla je Renee koja je u periodu od 2000. do 2010. godine snimila oko 20 filmova. “Nisam više mogla da slušam svoj glas: bilo je vreme da odem i malo odrastem.”

Zellwegerova kaže da šestogodišnja pauza ima mnogo dobrih strana i da je tokom svih ovih godina mogla mnogo bolje da komunicira sa ljudima jer je nisu posmatrali kao poznatu ličnost, ali se ipak ove godine vraća na filmska platna u filmu Bridget Jones’s Baby pored Patricka Dempseya i Colina Firtha.

Povezane vesti

Back to Top