Search
Close this search box.

Evo zbog čega je Maya Berović prekinula saradnju sa Handanovićem i Marinom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: PR)

Otkad se pojavila na estradnoj sceni, Maya Berović se trudi da bude drugačija i inovativna. Do sada joj je to polazilo za rukom, a kako izgleda, tako će biti i nadalje.

Naime, Maya ovih dana vredno radi, kako bi snimila nove spotove za pesme koje će ugledati svetlost dana u junu. Svakog dana, osim vikendom kada nastupa, Maya je sa ekipom Dejana Milićevića, koji će potpisati nove spotove.

Zanimljivo je da je Maya promenila ekipu koja joj je radila nove pesme, pa sada umesto Marine Tucaković i Damira Handanovića, pesme potpisuju Jala Brat i Buba Corelli, sa kojima Maya ima duet, zbog čega se spekuliše da je lepa pevačica u svađi sa Handanovićem.

„Ma kakvi, nema reči o svađi. Damir je radio dosta pesama za mene i mi imamo sjajan odnos. Sa novim CD-om sam rešila da promenim malo pravac i mnogi će biti iznenađeni kada čuju nove pesme. To je jedini razlog što nisam sarađivala sa Damirom. U našem odnosu je sve okej, tako da nema brige za to“, rekla nam je raspoloženo Maya.

Kako nam je priznala, ona jedva čeka da se nove pesme pojave, jer su potpuno drugačije od onoga na šta je do sada navikla svoju publiku. Pored toga, Maya je za potrebe spota nekoliko puta menjala boju kose, pa ćete je videti sa crnom, plavom, smeđom i roze bojom u novim video projektima.

(foto: PR)

POSLEDNJE VESTI