Prati nas

Extra

Fanovi Mariah Carey vratili njen 17 godina star album na vrh top liste

Pevačicin sedamnaest godina stari album vratio se na velika vrata!

Mariah Carey objavila je svoj novi album

Prošle su skoro dve decenije otkako je Mariah Carey objavila svoj album Glitter, objavljen kao muzika iz istoimenog filma, kome su dani još tada bili odbrojani.

Drama Glitter okarakterisana je kao potpuni promašaj jer su i film i muzika bili rastrgnuti oštrim kritikama, a zvezda je prolazila kroz užasan period u kome je samo dva meseca ranije hospitalizovana zbog, kako je rečeno, emotivnog i fizičkog sloma.

Ujedno, ovoje bio pevačicin komercijalno najslabiji album do tada, prodao je znatno manje kopija od njenih ranijih radova i završio je na sedmom mestu Bilboardove 200 album top liste. Međutim, zahvaljujući odanim fanovima, album se danas popeo na sam vrh jedne druge.

Nakon što su pokrenuli #JusticeForGlitter kampanju na društvenim mrežama, fanovi su promovisali album tokom čitavog meseca sve dok se konačno nije pojavio na vrh iTunsove top liste sedamnaest godina kasnije.

Iskoristiću ovaj trenutak da proslavim to što je Glitter sedamnaest godina kasnije završio na vrhu iTunesa dan pred izlazak mog novog albuma. Moji fanovi su najbolji” , napisala je Mariah.

Jedna od najboljih vokalista svih vremena glamurozno je najavila svoj novi album, Caution, koji je izašao danas. Caution je prvi pevačicin album nakon četiri godine, a do sada su izašla dva singla.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top