Otkrivamo zašto se Britney, Madonna i Mariah smenjuju na vrhu iTunes top liste

Mariah Carey, Madonna Britney Spears važe za legende pop muzike, a zahvaljujući ovom statusu, ne moraju često da objavljuju album. Muzika koju su ostavile u amanet sluša se i slušaće se, pa nas je iznenadilo što su se njihovi stari albumi proteklog vikenda pojavili na iTunes listama.
Sve je počelo sa albumom Bedtime Stories, koji je Madonna objavila daleke 1994. godine, a koji je bio revolucionaran na više načina. Ipak, iz više razloga u tom trenutku album nije stigao do prvog mesta Billboardove liste, ali je zato stigao do prvog mesta iTunesa u maju 2020. godine. Ovog vikenda, na prvom mestu iTunes pop liste albuma smenjivala su se tri albuma. Album Charmbracelet Mariah Carey objavila je 2002. godine, odmah po objavljivanju filma Glitter, koga su kritičari sahranili. Isto su uradili i sa albumom.
Album Glory Britney Spears je objavila 2016. godine, a sem dueta sa G-Eazyjem, Make me i numere Slumber Party sa Tinashe, pevačica nije dalje promovisala ovo izdanje, već su ga pratile kontroverze.
Album I Don’t Search I Find je Madonnin EP iz prošle godine, na kome se nalaze remiksi ovog singla sa albuma Madame X.
Svi ovi albumi uspeli su da dođu do prvog mesta pop liste isključivo zahvaljujući fanovima. U organizovanim akcijama koje traju danima, oni su kupovali albume pop legendi, kako bi ih ponovo vratili na liste. To su uspeli sa ova tri albuma, a album Britney Spears Glory trenutno je na 4. mestu liste najprodavanijih, rame uz rame sa nedavno objavljenim albumom Drakea, Dark Lane Demo Tapes.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI