Britney Spears: Plakala sam 2 sata jer imam najbolje fanove na svetu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Američka pop zvezda Britney Spears zahvalila je obožavaocima koji su sproveli dugu kampanju za okončanje višegodišnjeg starateljstva njenog oca nad njom.

Spears (39) je to prokomentarisala na Tviteru, nakon presude koja je prošle nedelje onemogućila njenom ocu Jamieju Spearsu nadzor nad imovinom pop zvezde vrednom 60 miliona dolara i odredila datum u novembru za raspravu hoće li se raskinuti i čitav aranžman starateljstva.

„Nemam reči zbog vas i vaše upornosti da me oslobodite starateljstva. Moj život sada ide u tom smeru !!!!! Plakala sam sinoć dva sata jer su moji obožavaoci najbolji i to znam“, napisala je pevačica u poruci za pokret #FreeBritney (Oslobodite Britni).

https://twitter.com/britneyspears/status/1445152001814269966

Starateljstvo nad pevačicom je određeno 2008. nakon što je Spears doživela nervni slom i podrazumeva kontrolu velikog broja njenih finansijskih i ličnih poslova.

Pokret #FreeBritney, koji je na društvenim mrežama pokrenula mala grupa obožavaoca 2019. bučno je demonstrirao za vreme sudskih rasprava u ovom slučaju, opisanom u dokumentarnom filmu „Framing Britney Spears“, objavljenom u februaru.

Spears je u junu pojačala napore kako bi ukinula starateljstvo nad njom poručivši sutkinji da je to ponižavajuće i uvredljivo, i da želi svoj život natrag.

POSLEDNJE VESTI