Search
Close this search box.

Britney Spears prvi put o starateljstvu: Laž je da sam srećna. Želim da se sve završi i da tužim porodicu

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Pop zvezda Britney Spears prvi put se juče obratila sudu u Los Anđelesu, podovom starateljstva koje nad njom već 13 godina ima otac Jamie Spears.
Ono o čemu se do sada samo šuškalo, sada je potvrđeno: Britney želi da ponovo bude slobodna žena, upravlja svojim novcem i životom. Ne želi da to radi njen otac, za koga je rekla da „100% uživa dok je kontroliše.“ Na samom početku, sudija je upitao zvezdu da li se slaže da saslušanje bude dostupno javnosti. „Do krajnjih granica su eksploatisali moj život, zato mislim da bi ovo trebalo da čuju svi,“ rekla je ona na samom početku. „Želim da se moj glas čuje, da se čuje šta mi rade. Moja porodica stalno daje intervjue i prave me glupom,“ objasnila je. Sada je gotovo jasno da društvenim mrežama sa njenim imenom ne upravlja Britney, već neko drugi. Kako je naglasila, laž je da je srećna. „Rekla sam celom svetu da sam srećna, ali to je laž. Nisam srećna. Ne mogu da spavam. Depresivna sam i plačem svakog dana,“ navela je ona i nastavila: „Sve što želim je da posedujem sopstveni novac i da se sve ovo završi… i da me moj dečko vozi u njegovim kolima. I iskreno… želim da dobijem mogućnost da tužim moju porodicu.“
Nisam ništa uradila da bih imala ovakav tretman. Nije u redu da me forsiraju da radim nešto što ne želim da radim.
Još nekoliko srceparajućih detalja pojavilo se u javnosti: zvezda je rekla da joj je zabranjeno da se uda dok god je pod starateljstvom i da ima spiralu, zbog koje ne može da zatrudni. „Moji staratelji mi ne dozvoljavaju da je izvadim i zatrudnim,“ objasnila je ona. „Verujem da je ovo starateljstvo zlostavljanje i mnogo je takvih. Trenutno moram da idem na 3 sastanka nedeljno, bez obzira na to kako se osećam. Ne bi trebalo da se javljam ljudima koje ne poznajem tri puta nedeljno. Trebalo bi da ih podsetim da rade za mene, a ne ja za njih.“ Britney je dodala i da joj do sada nije dozvoljeno da sama odabere advokata.

POSLEDNJE VESTI