Search
Close this search box.

Oglasila se sestra Britney Spears: Ona ima moju podršku, ja ne zavisim od njenog novca #FreeBritney

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jamie Lynn Spears, mlađa sestra Britney Spears, oglasila se juče na Instagramu, navodeći da podržava napore sestre da se oslobodi starateljstva.

Iako ni u jednom trenutku ovo nije eksplicitno rekla, niti komentarisala ponašanje njegov oca Jamieja, Jamie je navela da je sve što je uvek želela jeste da njena sestra bude – srećna.

PROČITAJ: Svi detalji borbe Britney Spears za slobodu #FreeBritney

„Mislim da je krajnje jasno da od dana kada sam se rodila, volim, obožavam, podržavam, moju sestru. Ona je bila moja j*** velika sestra pre svih ovih gluposti. Nije me briga da li želi da pobegne u prašumu i rodi milijardu beba ili želi da se vrati i zavladati svetom onako kako je to činila već toliko puta“, rekla je.

„U oba slučaja, ništa ne dobijam niti gubim. Ova situacija me ni na koji način ne pogađa, jer sam samo njena sestra, zabrinuta samo za njena sreća.“

„Svesno sam odabrala da u njenom životu učestvujem samo kao sestra. Možda je nisam podržala onako kako bi javnost želela, hashtagom na javnoj sceni. Ali budite sigurni da je podržavam mnogo pre tog hashtaga i podržavaću je još dugo nakon toga. Radim od svoje devete godine, svoje račune plaćam od svoje 10. godine. Nije da javnosti nešto dugujem jer moja sestra zna da je volim i podržavam. Ona je jedina osoba kojoj nešto dugujem. Ja ne predstavljam moju porodicu – ja sam osoba za sebe. Govorim u svoje ime. Ponosna sam na nju jer koristi svoj glas. Ponosna sam na nju što je zatražila novog branioca,“ zaključila je.

Pre nego što se javno oglasila, Lynn Spears se našla na udaru fanova baš zbog toga što godinama ćuti i ne pruža podršku sestri.

POSLEDNJE VESTI