Fantastični 2Cellos napunili Sava Centar!

Oduševili prepun Sava Centar (foto: Tanjug)
Oduševili prepun Sava Centar (foto: Tanjug) Svetski popularan duo iz Zagreba, 2Cellos, napravio je u petak spektakl koncertom u prepunom beogradskom Sava Centru.
Beogradska publika je s oduševljenjem pozdravila mlade violončeliste iz Zagreba, Luku Šulića i Stjepana Hausera, i koncert je mogao da počne. Na početku, kako to obično biva na njihovim koncertima, odsvirali su nekoliko klasičnih kompozicija, ali ubrzo su prešli na tvrđi, energičniji zvuk rok hitova grupa U2, Coldplay, Muse, Guns N’ Roses i drugih.
Obećali da će se vratiti u Beograd (foto: Tanjug)
Obećali da će se vratiti u Beograd (foto: Tanjug)
„Napokon je stigao i ovaj dan. Nakon tri godine ponovo smo tu. Mnogo ste nam nedostajali. Ovde se uvek osećamo kao da smo kod kuće. Hvala vam na tome. Ovo nije običan koncert i očekujemo od vas da igrate, pevate, a mi ćemo svirati za vas“ – poručili su mladi virtuozi. https://instagram.com/p/4IBoVuDxI7/ Specijalno za dame koje su, po rečima Hausera, u Beogradu jako lepe, na repertoaru se našla With Or Without You, a pre toga sve je raznežila The Book of Life. Michael Jackson je neizostavan na repertoaru ovog dvojca, te su tako i ovoga puta izveli dva hita preminulog kralja popa, Human Nature i Smooth Criminal koja je i vinula u nebesa 2 Cellos. Zatim su usledile Welcome to the Jungle, Thunderstruck benda AC/DC, ali i obrade pesme Voodoo People benda The Prodigy. https://instagram.com/p/4IB60ojxJY/ Najveće oduševljenje izazvala je obrada pesme Mesečina, koju su momci izveli i na koncertu Robbiea Williamsa na Ušću. Što se poznatih ličnosti tiče, u publici se našla i Sara Jovanović, koja je oduševljeno podelila na svom Instagram profilu nekoliko snimaka kojima je propraćen i ovaj tekst.

POSLEDNJE VESTI