Farma 3: Izašla Irena, ušao Boki 13!


Najmanje sreće od četvoro ovonedeljnih farmera imala je manekenka Irena!

Čak četvoro farmera odmeravalo je znanje o poljoprivredi i stočarstvu: Ekrem, Bane, Limen i Irena. Izbacivanje je vodio transvestirani Ognjen, kako je sebe predstavio Boki 13. Nominovani farmeri, izuzev Ekrema, učestvovali su u vrlo neizvesnom duelu. U jednom trenutku Bane je imao 4, Irena 3, a Limen nijedan štapić. Kada je Boki rekao da će jedan štapić odlučiti ko će pobediti, Limen ga je demantovao, pošto je dao četiti odgovora u nizu!

http://www.youtube.com/watch?v=G8wy_HAPdpg

Banetu se posrećilo, pošto su se na kraju njegovi glasovi duplirali. Očekivano najviše glasova imao je Ekrem, koji je osvojio 46,48 procenata od ukupnih glasova publike, zatim Bane sa 42,64, Limen sa 5,46 i Irena sa 5,42! Ovo je prvi put u istoriji farme da neko od takmičara napusti rijaliti zbog razlike od 0,04 odsto glasova!

Nakon izbacivanja Irene, Boki 13 saopštio je farmerima iznenađenje, a to je njegov ulazak na farmu, kao što smo pisali. Marijan Rističević nije želeo da komunicira sa kurpulentnim Makedoncem, koji mu je zbog toga rekao da nema domaće vaspitanje. Sem Marijana, ni ovonedeljni gazda Stefan, nije oduševljen Bokijevim ulaskom!

UPDATE: Nepunih sat vremena po ulasku Bokija 13 na farmu, došlo je do dve svađe, jedne u kojoj je on posredno učestvovao i druge, u koju je svojim pitanjem inicirao. Marijan Rističević poručio mu je da će po izlasku sa imanja biti plav svuda po telu, na šta mu je Boki odgovorio da je on žut, a ne plav.

http://www.youtube.com/watch?v=YC32TU1NIg4

Boki je svim farmerima po ulasku postavio pitanje ko sam kim ne priča, na šta je Jasmina Ana dala odgovor da svi manje-više pričaju. Jovana Pajić nije bila saglasna sa njom, te je tako započela prepirka, koja se pretvorila u ozbiljnu svađu!

http://www.youtube.com/watch?v=XPv_76XBwe4

loading...