Farma: Đus isprozivao Zoricu Brunclik, vraća se jedan od izbačenih farmera!

Znali smo da će ulaskom novih farmera krenuti nove svađe. Ali, nismo mogli da pretpostavimo da će se toliko brzo dogoditi. Nekoliko sati po ulasku, reper Đus je bez pardona isprozivao nesuđenu ministarku kulture, Zoricu Brunclik. Isprovociran njenom iritantnom željom da joj svi persiraju, reper joj je odbrusio: „Devojčice, koji mi, vi, oni, avioni… Ćuti dok te k*ram.“

Reper je istu tu poruku imao na svojoj majici.


Nova farmerka, Mina Kostić iste večeri najavila je da će leteti perje kada je Maja Odžaklijevska opisala kao “onu sa balonima”. Ujutru se situacija nije ni malo stišala, jer je Mina ovog puta “zaratila” sa pevačicom sa pink kosom.

“Nemoj da me gledate tako sa visine” rekla je Mina Brunclikovoj, koja joj je replicirala “Pa kako da te gledam, kada si toliko manja od mene.” Prepirka je zavšena Mininim izlaskom iz kuninje i rečenicom koja je ostala bez završetka “Ma vi ste…”. Čime je Mina želela da počasti stariju koleginicu, sigurno ćemo čuti već sutra. Inače, animozitet dve pevačice započet je na snimanju emisije “Klot-frket” Isidore Bjelice.

Novi gazda Farme je Firči. Pretpostavljate ko će biti njegove sluge?

Inače, kako se nazvanično saznaje, za dve nedelje će jedan od ispalih farmera ponovo biti vraćen na imanje glasovima publike. Da li će organizatori pozajmiti foru Velikog Brata i ubaciti farmera sa najviše i najmanje glasova publike, videćemo za dve nedelje.

Povezane vesti

Back to Top