in

Farma: Milica ide u pevačice, stiže Nemanjina bivša, Maca novi gazda!


Manekenka Milica Nastić, koja je u subotu napustila televizijsku farmu, planira da se oproba u muzičkim vodama i najavljuje album. Pogađate: turbo-folk album!

“Planiram da izdam muzički CD! Pre ulaska na „Farmu“ čula sam neke pesme koje će se naći na mom muzičkom prvencu. Biće to nešto između zabavne i narodne muzike ili, kako to popularno zovu, turbo-folk. Prijatelj i ćerka Maje Odžaklijevske rekli su mi da imam predivan glas. To me je oduševilo, jer su oni muzički kompetentni.” – izjavila je Milica po izlasku sa Farme dnevnim novinama Press.

Šta mislite, kako će se Majka Priroda šoua “Ćao Darvine” snaći u ulozi pevačice?

A sudeći po onome što organizatori spremaju, možda je za Milicu bolje što je napustila šou. Ćeranići (Milena i Nemanja), kako ih televizijski fensi seljaci zovu,  dobiće razlog više za svoje svakodnevne rasprave. Naime, organizatori su odlučili da u okviru večerašnje žurke, na imanje dovedu bivšu Nemanjinu devojku, balerinu Draganu Milošević. Kako će Milena reagovati na Nemanjinu bivšu, videćemo večeras. Poznavajući Milenu, sigurno će biti burno!

Izbačena farkerka u oproštajnom pismu imenovala je Macu za novog gazdu Farme, čime je dvonedeljna vladavina Miloša Bojanića završena. Farmeri su sa oduševljenjem prihvatili vest i Maci nadenuli novi nadimak „srpski Berluskoni“…

Izvor: Pressonline.rs, Blic.rs