Finale Survivora- pobednici i prvi utisci…

Kao što već znate, pobednik ovogodišnjeg Survivora je dvadesetogodišnji Aleksandar Krajišnik iz Majura kod Šapca.

aca andrija

Automobili su njegova strast, a ukoliko ste gledali ovaj rijaliti šou znate da je Aca profesionalni vozač.

Rođen je u Zadru odakle je zbog ratnih zbivanja morao da se iseli u Bjeljinu, a kasnije se doselio u selo pored Šapca. Ipak, on kaže da je njegovo detinjstvo bilo “ludo i nezaboravno, sa dosta avantura”. Najopasnija stvar koju je uradio je skok u vodu sa visine od 14 m, a na njegovoj avanturističkoj listi svakako bi trebalo da se nađe i podatak da je sa 16 godina biciklom iz Majura stigao u Beograd prešavši 135 km.

finalisti survivora

Aleksandar je kao i ostale dve finaliskinje insistirao na tome da su u ovom rijaliti šou pokazali svoje pravo lice. Ipak glasovi su pokazali ko je bio najbolji.

Aleksandar je dobio četiri glasa od Velikog veća (i to od Srđana, Dušana, Dine, Njegoša), Teja je dobila tri glasa ( od Klemena, Nemanje i Višnje), dok je Vesna dobila jedan glas i to od Nikole.

Glasovi publike bili su jasni. I publika u Srbiji i publika u regionu je najviše zavolela Aleksandra.

survivor nissan

Nije bilo puno iznenađenja kada smo čuli ko je pobednik, jer se to najavljivalo i očekivalo nedeljama unazad… Ipak, ono što i nije bilo previše očekivano je pobednik prema ukupnim glasovima publike, koji je kao nagradu osvojio Nissan Navaru. U pitanju je Aleksandar Bošković zvani Bibi koji je zahvaljujući velikom broju glasova publike osvojio prelepi auto.

bib

A kakvi su vaši utisci o zavreštku više nego uzbudljivog drugog serijala Survivor-a? ;)

ana visnja

dule milena nemanja

survivor

visnja nikola

izvor: survivor.rs

Povezane vesti

Back to Top