Search
Close this search box.

Folker izgradio kuću od 2 miliona evra: Haris i Melina Džinović se uskoro useljavaju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Porodici Džinović, Melini i Harisu ni korona ni recesija na svetskom nivou ne mogu ništa! Zlobnici su se radovali da od vile na Dedinju nema ništa jer je ponestalo para, ali radovi se privode kraju i useljenje se bliži.

Naime, komšije tvrde da će kuća ovog poznatog para biti najlepša u kraju što i ne čudi ako se uzmu u obzir priče da je do sada koštala čak dva miliona evra.

U ovom beogradskom naselju, komšije su bile raspoložene za priču, pa su medijima otkrile da Melinu često sreću.

„Dolazi stalno, gleda dokle se stiglo, da li je dobro urađeno. Radili su oni mnoge prepravke. Valjda se predomisle, dobiju neku novu ideju, ali dok god sve plaćaju radnici slušaju šta im se kaže. Vidim da je Melina vrlo srdačna sa ljudima, kulturna je, ne glumi neku bitnu gazdaricu. Najviše se konsultuje sa arhitektom i nadzornikom. Video sam da im tokom dana stiže i neki ketering. Pretpostavljam da je u pitanju hrana za te ljude. Biće nam oni sjajne komšije,“ priča žena koja živi u blizini i nastavlja.

„Kad je Haris došao, njega je sve tu interesovalo. Gleda planove, pa onda u vilu, upoređuje. Zanimalo ga je sve što je i normalno. Ipak ulažu velike pare i hoće da sve bude besprekorno. Reče mi jedan mastor da su predvideli da celo prizemlje bude orgomna dnevna sobu, kuhinja, trpezariju, kupatilo, dok će na spratu oni u deca imati svoje kutke za odmor i uživanje. Kaže da će imati i kućnu teretanu i saunu, a znam da su dobili i dozvolu za izgradnju velikog bazena u donjem nivou u kojem će moći da se pliva cele godine. Gradi se i muzički studio za Harisa kao i vinski podrum jer on voli vina i razume se u njih. Ma to će biti kao hotel. Naručili su i tuje koje će da stave uz ogradu da imaju privatnost, da vi novinari ne možete da ih slikate.“

Inače Džinovići su ovu parcelu kupili još pre nekoliko godina ali nisu želeli da renoviraju staru vilu jer je bila veoma oronula i mala. Do tada su punih deset godina živeli u diplomatskom naselju na Banovom brdu u iznajmljenoj kući, a kada je vlasnik rešio da je proda, njima nije odgovarala cena, pa su odlučili da sagrade novi dom po svom ukusu i svojim potrebama.

Imali su sreće da nađu plac na tako divnom mestu, nedaleko od stadiona Grafičar, pa je Melina odmah dala zeleno svetlo da ga kupe i tu sazidaju kuću.

„Naša kuća je postala takva misterija za javnost. Ostali smo bez novca, pa je gradnja stala! Tako bar svi tvrde i bolje znaju od nas. Upoznati su sa našom finansijskom situacijom,“ reagovala je Melina prošle godine kada je probijen rok za završetak gradnje i objasnila:

„Gradimo svoju kuću snova. Ne žuri nam se, završićemo je nekada, mislim da je ne gradimo dugo… Meni je dom kada sam sa svojim suprugom i sa decom u odnosima u kakvim jesmo već 17 godina. Dom mi može biti i hotel i svako mesto na planeti. Dom se meni ne veže za imovinu i vlasništvo, to nam nije bitno. Srećni smo što smo zajedno i što je tako kako jeste već duži niz godina. Šta su bitni kvadrati ako nemate onmo što mi imamo. Skladna porodica i ljubav su iznad svega,“ rekla je tada Melina.

POSLEDNJE VESTI