Search
Close this search box.

Melina Džinović učesvuje u MTV rijalitiju: evo detalja

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kreatorka Melina Džinović biće deo nove sezone rijaliti emisije Siesta Key, koja se emituje na MTV-ju.

Ona se nedavno vratila sa Floride gde je snimala nekoliko epizoda u kojima će se pojaviti. Rijaliti prati život tri starlete Juliette Porter, Madisson Hausburg i Kelsey Owens i njihove živote u egzotičnom delu Floride Siesta Key.

Naša dizajnerka pozvana je da glumi samu sebe, odnosno kreatorku koja za glavne glumice i njihove prijatelje organizuje modnu reviju u njihovoj vili na Floridi. Iako se svaka epizoda radi po scenariju, Melini je dozvoljeno da sama kreira svoje scene.

melina dzinovic siesta key

Epizoda u kojoj se Melina pojavljuje emitovaće se u junu 2020. godine, a samo snimanje trajalo je dva dana po dvanaest sati.

„Iako ovaj projekat uključuje sve realne segmente mog posla, nisam odmah prelomila i prihvatila ponudu. Daleko od toga da nisam shvatila važnost poziva i koliko je veliki to izazov, ali da budem iskrena, prvi put sam osetila strah da li ću dobro odgovoriti na zadatak, kao i veliku odgovornost jer je u pitanju produkcija MTV-a. Na kraju me beskrajno srećnom učinilo to što su me svi pohvalili i rekli da sam se odlično snašla,“ kaže prezadovoljna kreatorka.

POSLEDNJE VESTI