Od Jennifer Lopez i Sofie Vergare do Evrope: Melina Džinović oduševila u Parizu

Njene kreacije se nose širom sveta

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Njene kreacije se nose širom sveta

Budući da njene modele nose slavne ličnosti poput Sharon Stone, Jennifer Lopez, Sofie Vergare, Kate Beckinsale i drugih, kao i da se njene haljine prodaju na više od pedeset lokacija od Kanade do Afrike, ne iznenađuje činjenica da Melina Džinović sa svojim brendom Hamel čvrsto gazi svetskom modnom scenom.

Ova dizajnerka je tokom nedavno održane Nedelje mode u Parizu u okviru show room-a predstavila svoje kreacije najeminentnijim ljudima iz sveta mode, koji su tokom sedam dana birali modne komade za najprestižnije butike i multibrend radnje širom sveta, pa Melina itekako ima razloga da bude zadovoljna jer će se haljine uskoro prodavati na dvadeset i pet novih lokacija širom sveta.

“Iako sam živela u Parizu, ovo je prvi put da sam službeno posetila ovaj grad. Zato na boravak na Nedelji mode gledam kao veliki korak u karijeri. Tokom sedam dana bila sam na sastancima sa klijentima iz celog sveta, jer je krajnji cilj da Hamel bude zastupljen na što više lokacija,“ istakla je Melina i dodala:

„Trema je uvek prisutna, ali reakcije na novu kolekciju su bile odlične, pa smo tako ostvarili uspešne poslove saradnje, ali i lepa prijateljstva. Ojačali smo kao tim, ali i proizvodno, pa smo više nego ikada spremni da osvajamo modnu scenu.“

POSLEDNJE VESTI