Prati nas

Extra

Od Jennifer Lopez i Sofie Vergare do Evrope: Melina Džinović oduševila u Parizu

Melina itekako ima razloga da bude zadovoljna zbog kreacija koje pravi.

Njene kreacije se nose širom sveta Arhiva

Budući da njene modele nose slavne ličnosti poput Sharon Stone, Jennifer Lopez, Sofie Vergare, Kate Beckinsale i drugih, kao i da se njene haljine prodaju na više od pedeset lokacija od Kanade do Afrike, ne iznenađuje činjenica da Melina Džinović sa svojim brendom Hamel čvrsto gazi svetskom modnom scenom.

Ova dizajnerka je tokom nedavno održane Nedelje mode u Parizu u okviru show room-a predstavila svoje kreacije najeminentnijim ljudima iz sveta mode, koji su tokom sedam dana birali modne komade za najprestižnije butike i multibrend radnje širom sveta, pa Melina itekako ima razloga da bude zadovoljna jer će se haljine uskoro prodavati na dvadeset i pet novih lokacija širom sveta.

“Iako sam živela u Parizu, ovo je prvi put da sam službeno posetila ovaj grad. Zato na boravak na Nedelji mode gledam kao veliki korak u karijeri. Tokom sedam dana bila sam na sastancima sa klijentima iz celog sveta, jer je krajnji cilj da Hamel bude zastupljen na što više lokacija,” istakla je Melina i dodala:

“Trema je uvek prisutna, ali reakcije na novu kolekciju su bile odlične, pa smo tako ostvarili uspešne poslove saradnje, ali i lepa prijateljstva. Ojačali smo kao tim, ali i proizvodno, pa smo više nego ikada spremni da osvajamo modnu scenu.”

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. lulu

  06. 04. 2018. at 11:01

  Kuma Slavica Ecclestone, kum Filip Zepter, brend nastao nakon što su kumovali Melini i Harisu. Treba stvarno biti glup do krajnjih grancica pa ne povezati iza koga i čega stoji uspeh brenda i kontak sa toliko javnih ličnosti.

 2. Nina

  06. 04. 2018. at 13:23

  Svejedno! Uspjeh je uspjeh! Bravo Melina

 3. dina

  06. 04. 2018. at 14:28

  Pa to je uvek tako.Covek mora imati kontakte, inace nista od toga.
  Svaka cast,ipak treba dogurati dotle. Meni se jedino ne svida sto su ona i muz tipicni elitisti.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top