in

Folker ojadio Australijanku za stotine hiljada evra – sad mora da joj vrati skoro sve

Sonja je Halida do sada tužila u Americi, Austarliji i Bosni i Hercegovini, a u sve tri zemlje doneta je presuda u njenu korist


Osnovni sud u Prijepolju doneo je presudu po kojoj je folk pevač Halid Muslimović dužan da bivšoj ljubavnici Sonji Bašić isplati 78.000 evra u roku od 30 dana na ime duga koji mu je uplatila.

Takođe on će morati da plati i dodatnih 6.000 evra sudskih troškova, prenosi Mondo.

U periodu od 2015. do 2018. godine kada su bili u emotivnoj vezi, Bašićeva je Muslimoviću pozajmila navodno 107.000 evra, od kojih je 37.000 dala na ruke, bez dokaza, te ih sud nije uvažio.

Sonja, poslovna žena iz Australije zadovoljna je presudom.

„Drago mi je što je sud objektivan i što je doneo presudu u moju korist. Ovim se dokazuje da nema jačeg od države, da korupcija nije moguća i da je iako set javna ličnost, pravda ista za sve“, rekla je ona za bosanske medije.

Sonja je Halida do sada tužila u Americi, Austarliji i Bosni i Hercegovini, a u sve tri zemlje doneta je presuda u njenu korist i tu nije kraj. Ona je tužila Muslimovića i za fizičko zlostavljanje, a ta presuda biće izrečena 3. februara 2021. godine.

Nedavno je odjeknula vest da se pevač Halid Muslimović tereti da je počinio krivična dela pranje novca i prevara i da je stekao protivpravnu imovinsku korist od najmanje 209.273 maraka, a protiv pevača podneta još jedna kriviča prijava, u policijskoj stanici u Banjaluci zbog falsifikovanja dokumentacije za kredit od pre tri godine.