Fudbaler u jutarnjem programu otkrio da je gej: Mrzeo sam sebe

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Colton Underwood, američka rijaliti zvezda i bivši fudbaler, koji je najveću popularnost stekao kad se pojavio u šou programu „Bachelor“, otkrio je u intervjuu za „Good Morning America“ svoju dugo čuvanu tajnu.

„Ova godina je bila luda za mnoge ljude i verovatno je većinu naterala da se pogledaju u ogledalo i shvate ko su i od čega beže toliko dugo“, rekao je Colton, a zatim se „autovao“:

„Ja sam dugo bežao od samog sebe, dugo se mrzeo. Gej sam i pomirio sam se s tim konačno početkom ove godine. Još se privikavam na to“.

„Pre sam odbijao to da priznam i mislio sam da bih radije umro nego dopustio da to izađe na videlo. Došao sam iz porodice koja se bavila sportom i o tome nije smelo nikada da se priča. U mladosti sam se borio sa svojom seksualnošću, ali nisam razgovarao o tome s roditeljima i sve sam držao u sebi“, priznao je Underwood.

„Bio sam kapiten fudbalskog tima i od mene se očekivalo da imam puno devojaka i da se opijam, ali ja ništa od toga nisam radio. Nisam želeo da imam odnose s devojkama pa su ljudi počeli da pričaju, a ja sam počeo da se pitam jesu li možda u pravu.“

O njegovoj seksualnosti pričalo se i dok se emitovao rijaliti program, kada je on priznao da je do tog trenutka još uvek bio „nevin“. No, on ističe da se sada, nakon autovanja, oseća mnogo „zdravije“.

„Sada konačno mogu živeti punim plućima. Sretniji sam i zdraviji nego što sam ikada bio“, zaključio je.

POSLEDNJE VESTI

JOŠ SLIČNIH VESTI