Prati nas

Extra

Gej veridba na koncertu Lady Gage!

Lady Gaga je skakala od sreće nakon prosidbe!

Lady Gaga je skakala od sreće nakon prosidbe!

Ovaj utorak je bio jako poseban za Lady Gagu i njene fanove, naročito za gej par koji se verio na sceni u toku njenog koncerta u Mančesteru.

Lady Gaga koja važi za jednog od najvećih boraca za gej prava, pomogla je svom drugu Jayu, za koga je inače rekla kao da joj je član porodice, da zaprosi svog dečka Shauna u toku njene aktuelne artRave: The ARTPOP Ball Tour.

Ona je suptilno stala sa strane, dok se Jay spustio na jedno koleno i zaprosio svog dečka koji je rekao DA! Nakon toga, ovaj par se poljubio na sceni, publika je poludela od oduševljenja, a Gaga je skakala od sreće za svoja dva druga!

“Bizarno je što mi je moja izdavačka kuća jako davno rekla kako je moj show suviše gej i da sam ja suviše gej. Rekla sam im ‘Dobro je da ima puno gej ljudi širom sveta onda!’ Svi smo mi ljudska bića sa svojim pravim snovima i svojim životima i svi zaslužujemo da izrazimo ljubav prema onome kog volimo.” rekla je Gaga.

Prilično sam sigurna da sad ovo ne moram ovde da kažem, jer je ovo slobodan grad ali – ako živite u Britaniji ili u Mančesteru, ili ako ste mladi ili stari ili u srednjim godinama, ako ste homoseksualnog opredeljenja dignite visoko glavu i budite ponosni. Ne morate se kriti. Svi smo mi ljudi. I ako iko u publici ovde ima problem sa time, u šta sumnjam, onda ste na pogrešnoj strani istorije i mesto vam nije ovde!” poručila je ekscentrična zvezda.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte na linku ispod!

J.Ž./Tračara.com 

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Mita

  25. 10. 2014. at 09:59

  Malcice se uprasila.

 2. Anaa loves Gagaaaaa

  25. 10. 2014. at 11:00

  Dokazala je jos jednom koja je KRALJICA! <3

 3. mr. Fever

  25. 10. 2014. at 12:27

  A jooooj <3
  Zamislite dozivite da budete zaproseni na bini pored Lady Gage, nakon cega ti posebno otpeva pesmu..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top