in

Glumac ostavio poruku na Instagramu: Da li sam da se ubijem ili da sačekam ženu da to uradi?

Iako su mnogi navikli na Pedju Damnjanovića kao na smernog i povučenog glumca, on je rešio da šokira javnost porukom na svom instagram nalogu.

„Da li sam da se ubijem ili da sačekam ženu da to uradi?“ pitao je glumac svoje pratioce na društvenoj mreži. Svi su ostali zatečeni ovakvim pitanjem, ali nikom nije bilo jasno o čemu se radi.

Kada smo ga pozvali za komentar, Pedja nam je rekao: „Nije valjda da ste stvarno pomislili da ću sebe lišiti života? U pitanju je predstava koju igram sa mojom dragom prijateljicom i koleginicom Natasom Aksentijević pod nazivom “Kako i zašto ubiti muža”, pa sam se upravo zbog toga našalio ispod naše zajedničke fotografije takvim komentarom. Inače, Nataša u predstavi igra moju ženu,“ rekao je Pedja.

https://www.instagram.com/pedjadamnjanovic/?utm_source=ig_profile_share&igshid=1c55xckb6e6pd

S druge strane, njegova koleginica je očigledno pročitala Pedjin status na Instagramu, pa je odučila da mu uzvrati i to još brutalnijom porukom.

„Jeste li ikad poželeli da ubijete muža? Joooj!“ napisala je Nataša i time Pedji jasno stavila do znanja da će mu ona prekratiti muke, ali samo u predstavi.

Urnebesna komedija Kako i zašto ubiti muža, svoju premijeru će imati 3. marta u Akademiji 28, a na koji način će se njih dvoje obračunati u ovoj hit predstavi, ostaje da vidimo.