Glumica Gabourey Sidibe otkriva tajnu svoje neverovatne transformacije

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glumica je otkrila tajnu drastičnog gubitka kilograma (foto: People)

Zvezda serije ImperijaGabourey Sidibe proteklih godinu dana prošla je kroz veliku transformaciju i drastičan gubitak kilograma a nedavno je podelila tajnu svog novog izgleda.

Glumica se odlučila da pomoću opreacije izgubi višak kilograma, a o tome je iskreno govorila i u svojim memoarima This Is Just My Face: Try Not to Stare. U intervjuu za časopis People, ona je rekla: „Nisam želela da brinem“, priznajući da je odlučila da se podvrgne gastričnom bajpasu nakon što je njenom bratu Ahmedu i njoj dijagnostifikovan dijabetes tipa 2.

A post shared by ? City Alert ? (@cityalert) on

Gabourey je slavu stekla u filmu Precious i svesna svoje veličine, deset godina unazad je bezuspešno pokušavala da smrša, a u maju 2016. godine odlučila se na operaciju. To je uticalo da počne hranu potpuno drugačije da posmatra. „Hirurg mi je rekao da će mi prepoloviti stomak. To će mi smanjiti apetit i količinu hrane koju ću unositi. Promeniće se i moj sastav mozga i pojačati želja za unosom zdrave hrane“, napisala je ona u memoarima koji će se u prodaji naći u maju. „Odmah sam pristala jer je moja dotadašnja veza sa hranom morala da se promeni“, dodaje ona.

(foto: Instagram.com/gabby3shabby)

Na svoj izbor nije gledala kao na put lakšeg otpora. „Nisam varanjem stigla do ovde. Ali bez toga nikada ne bih mogla da smršam ovoliko“, dodala je 33-godišnja glumica.

I godinu dana kasnije ona nastavlja sa mršavljenjem, ali ne želi da odredi svoj krajnji cilj. „Priznajem, ne želim da budem mršavica. Ako bih mogla da smršam dovoljno da budem buckasta, biću presrećna. Hoću li i tada buti prelepa? Verovatno. Moja lepota nije u ogledalu, i nikada neće ni biti“, kaže da na kraju Gabourey.

POSLEDNJE VESTI