Search
Close this search box.

One obožavaju svoje obline i ne stide se da to i pokažu (VIDEO)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

One su ponosne na svoje obline (foto: Screenshot)

‘Nikome ne bi trebalo da bude udobno u odeći broj 44?’ Pa ovim damama svakako da jeste.

Glumica nominovana za Oskara Gabourey Sidibe, model sa naslovnice Sports Illustrateda Ashley Graham, zvezda serije Orange is the new black Danielle Brooks i manekenke Candice Huffine i Alessandra Garcia-Lorida su skinule odeću sa sebe i u donjem vešu pokazale svu lepotu svojih oblina. Reč je o kampanji za jesenju kolekciju dizajnerke Lane Bryant pod sloganom Moje telo je stvoreno da zasija.

Dame u videu čitaju prave negativne kometare na račun žena sa oblinama, postavljene na društvene mreže. Zatim jedna po jedna zauzimaju pozu i ponosno pokazuju svoja tela, često kritikovana od strane društva. ‘Nikada ne bi postala manekenka da nije njenog oca’, pročitala je Alessandra, ćerka glumca Andyja Garcie, a njen odgovor glasi: „Ovo telo sam dobila od majke“.

(foto: Screenshot)

Grahamova, koja je prvi plus sajz model koji je krasio naslovnu stranu Srpots illustrateda, dobila je priliku da odgovori na zlobni komentar koji je glasio: ‘Zauvek su upropastila si Sports illustrated’. „Kako ja to vidim, učinila sam ga boljim zauvek“, kaže ona.

Ipak, najbolji odgovor dala je Gabourey koja je na pitanje ‘Kako prolaziš kroz vrata?’, uz osmeh upravo to i demonstrirala, koračajući nogu pred nogu.

Pogledajte ovu ohrabrujuću reklamnu kampanju.

POSLEDNJE VESTI