Search
Close this search box.

Voditeljka se okliznula i pala niz stepenice tokom izbora za Mis Univerzuma 2018

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ashley Graham koja je zajedno sa Stevom Harveyem, Carsonom Kressleyem i Lu Sierrom vodila ovogodišnje takmičenje izbora za Mis Univerzuma 2018 – doživela je malu nezgodu, a sve je dokumentovala na instagramu.

Naime, tridesetjednogodišnja manekenka se okliznula tokom reklamnog bloka i pala niz stepenice, prilikom čega je dobila lakše povrede.

Presvlačila sam se i žurila sam i onda se dogodila nezgoda i sada imam modrice i posekotine,“ napisala je Ashley na instagramu tokom odmaranja u backstage-u.  „Dobro sam, ali sam želela da vas obavestim o onome što se desilo.“

Ashley je postavila nekoliko snimaka na svom instagramu na kojima se vidi njega noga i modrice.

Manekenka je nakon previjanja uspela da izdrži do kraja i završi vođenje programa, nakon čega je otišla na još jedno previjanje. „Takmičenje je gotovo, a doktori su mi stigli u spas,“ našalila se ona.

Na takmičenju Mis Univerzuma 2018. u Bangkoku pobedila je predstavnica Filipina Catriona Grey koja je uzela krunu u konkurenciji lepotica iz ukupno 94 zemalja. Njenu pobedu ozvaničila je Demi-Leigh Nel-Peters, prošlogodišnja pobednica iz Južne Afrike, koja joj je predala krunu.

POSLEDNJE VESTI