Prati nas

Foto

Voditeljka se okliznula i pala niz stepenice tokom izbora za Mis Univerzuma 2018

Voditeljka je zadobila lakše povrede i uspela da izdrži do kraja takmičenja!

Ashley Graham koja je zajedno sa Stevom Harveyem, Carsonom Kressleyem i Lu Sierrom vodila ovogodišnje takmičenje izbora za Mis Univerzuma 2018 – doživela je malu nezgodu, a sve je dokumentovala na instagramu.

Naime, tridesetjednogodišnja manekenka se okliznula tokom reklamnog bloka i pala niz stepenice, prilikom čega je dobila lakše povrede.

Presvlačila sam se i žurila sam i onda se dogodila nezgoda i sada imam modrice i posekotine,” napisala je Ashley na instagramu tokom odmaranja u backstage-u.  “Dobro sam, ali sam želela da vas obavestim o onome što se desilo.”

Ashley je postavila nekoliko snimaka na svom instagramu na kojima se vidi njega noga i modrice.

Manekenka je nakon previjanja uspela da izdrži do kraja i završi vođenje programa, nakon čega je otišla na još jedno previjanje. “Takmičenje je gotovo, a doktori su mi stigli u spas,” našalila se ona.

Na takmičenju Mis Univerzuma 2018. u Bangkoku pobedila je predstavnica Filipina Catriona Grey koja je uzela krunu u konkurenciji lepotica iz ukupno 94 zemalja. Njenu pobedu ozvaničila je Demi-Leigh Nel-Peters, prošlogodišnja pobednica iz Južne Afrike, koja joj je predala krunu.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top