Ashley Graham: Drago mi je što Kendall Jenner može da bira revije

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ashley Graham prokomentarisala je to što Kendal Jenner može sama da bira revije na kojima će se pojaviti.

Tokom gostovanja u emisiji Watch What Happens Live, Ashley je upitana o mladoj manekenki i njenom selektivnom biranju revija.

„Jako je srećna … ja nisam imala tu vrstu sreće, morala sam sama da se izborim za sebe,“ rekla je Grahamova, nakon izjave Jennerove u avgustu ove godine.

„Od samog početka smo bili jako selektivni po pitanju revija koje ću raditi. Ja nikada neću biti jedna od onih devojaka koja mora da odradi 30 revija, ili šta god da te devojke moraju da rade.“ izjavila je Kendall za Love magazin.

Neki od veterana modne industrije, poput Darie Strokous, Jaca Jagaciak i Teddyja Quinlivana, okarakterisali su izjavu mlade zvezde kao sramnu i dodali da je time ponizila više od 99 procenata članova modne industrije. „Da, neke devojke zaista moraju da se izbore za sebe!“ rekli su oni.

Kasnije je rečeno da je izjava Kendal Jenner izvučena iz konteksta i da je njena poenta potpuno promašena, kao i da je zvezda naglasila da poštuje i ceni, trud i rad, svih žena u modnoj, ali i drugim industrijama.

Jennerova se kasnije i sama oglasila na tviteru.  „Smatram da sam pogrešno predstavljena u intervjuu koji sam dala tokom prethodnog vikenda i da je vrlo važno da objasnim šta sam želela da kažem. Moja namera je bila potpuno suprotna, htela sam da pohvalim svoje koleginice i da im pružim podršku, ali su moje reči bile potpuno izokrenute i izvedene iz konteksta.

POSLEDNJE VESTI