Search
Close this search box.

Kendal Jenner dobila anonimno ljubavno pismo

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kendal Jenner dobila je pismo od tajnog obožavaoca koje je podelila sa pratiocima na instagramu!

Dvadesettrogodišnji model, Kendal Jenner, u ponedeljak je na svom instagramu podelila ljubavno pismo koje je dobila od tajnog pošiljaoca.

Draga Kendal, možda smo udaljeni miljama ali moja ljubav prema tebi snažnija je iz minuta u minut,“ započeo je svoje pismo anonimni zvezdin fan.

Moje reči plod su čiste ljubavi koju osećam prema tebi. Voleću te sve dok nas smrt ne rastavi. Trenutno me ubija daljina, ali znam da nas u mom srcu ništa ne može razdvojiti. Zauvek smo spojeni u jednu dušu i telo i želim da znaš da te volim iz najdubljeg dela svog srca.“ 

Iako je zvezda sakrila ime pošiljaoca, fanovi su već krenuli sa spekulacijama o tome ko bi on mogao biti. Mnogi korisnici društvenih mreža tvrde da tragovi rukopisa vode ka Harry Stylesu, i objašnjavaju da su to zaključili na osnovu njegove prošlogodišnje objave na instagramu.

https://www.instagram.com/p/BVXl16ZDNsr/?utm_source=ig_embed

Muzička zvezda i Kendal zabavljali su se kratko tokom 2013. godine, ali su podsticali glasine o mogućoj vezi nekoliko puta nakon toga, a najviše u 2016. godini.

Iako je bilo dosta pobornika ove teorije, neki fanovi ipak tvrde da se rukopisi ne poklapaju i da pomenuta zvezda sigurno nije misteriozni obožavaoc!

https://twitter.com/capricornmmith/status/1072298410282233856?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1072298410282233856&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.etonline.com%2Fkendall-jenner-shares-love-letter-from-anonymous-admirer-115576

Postoje i spekulacije o tome da je u pitanju Cara Delavigne ili Taylor the Creator. Pored njih, fanovi tvrde da je moguće i da se radi o Benu Simmonsu ili Anwar Hadidu, bratu Belle Gigi Hadid. 

POSLEDNJE VESTI