Search
Close this search box.

Nova Barbika ima obline plus sajz modela Ashley Graham

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Lutka rađena po uzoru na Ashley (foto: Instagram.com/theashleygraham)

Jedna od najpoznatijih plus sajz modela na svetu Ashley Graham poslužila je kao uzor za novu Barbie lutku. Proizvođač čuvene lutke, Mattel, poslužio se njenim oblinama i po telu Grahamove napravio igračku koja je naišla na oduševljenje mnogih.

28-godišnja manekneka je, govoreći na dodeli nagrada Glamour’s Women of the Year u Los Anđelesu, otkrila: „Ovo je fenomenalno baš zato što nikada nisam težila tome da izgledam kao Barbie. S druge strane, ja jesam Barbie i svako od nas može biti Barbie“.

Rekla je da svi zajedno moraju raditi na globalnom imidžu ženske lepote. „Čast mi je što sam postala besmartna, ovako u plastici“, našalila se Ashley. Dodala je i da je vrlo važno što ova čuvena lutka konačno ima obline. „Barbika ima butine koja se dodiruju kako bi dokazali mladim devojkama da je to u redu, da su i takve butine lepe bez obzira na to što društvo tvrdi suprotno“.

Mattel je prvu Barbie proizveo 1959. godine, a pre nekoliko meseci prvi je put lansirao još tri modela lutke – visoku, nisku i puniju.

POSLEDNJE VESTI