Prati nas

Extra

Goga Sekulić rodila sina: pogledajte prvu fotografiju

Buduća mama porodila se danas, nekoliko dana pre planiranog termina!

Goga Sekulić porodila se danas u privatnoj klinici u Cirihu, a sinu je dala ime Vasilij Andrej Domanović!

Pevačica se nedavno udala za Uroša Domanovića, a od početka njihove veze ona živi na relaciji Beograd – Cirih. Tokom nedavnih angažovanja u medijima, Goga je priznala da joj je stalna adresa u Švajcarskoj i da tamo planira svoj porođaj, kako je na kraju i bilo.

Pevačica je sinu dala ime Vasilij Andrej Domanović, a izvor blizak porodici potvrdio je da je beba dobila najvišu ocenu, a i da se novopečena mama oseća dobro.

“Danas smo postali najbogatiji ljudi na svetu! Ljubimo vas i volimo Vasilij Andrej, Uroš i ja”, poručila je pevačica.

Goga je nekoliko dana unazad objasnila da ima strah od prirodnog porođaja i da bi volela da se porodi pomoću carskog reza, ali i potvrdila da je termin zakazan za 19. decembar, međutim da su male izmene datuma moguće.

Kako je pevačica isprva i želela, porođaj je izvršen carskim rezom u privatnoj bolnici, a pretpostavlja se da je pevačica morala da plati polovinu od ukupne cene porođaja, odnosno deset hiljada evra.

View this post on Instagram

Ljubav 👶👪💙 @urosbjj @veracitysrbija

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

“U Švajcarskoj su takva pravila u zdravstvu da ukoliko ne postoji objektivan razlog da se ne porodim prirodno, male su šanse da mi odobre porođaj carskim rezom. Ukoliko dođe do toga, iako ću se poroditi na privatnoj klinici, imam zdravstveno osiguranje koje pokriva troškove tog porođaja uz izvesnu nadoknadu. Polovinu troškova bih morala sama da nadoknadim,” svojevremeno je objasnila.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top