in

Gwen i Blake emotivnim duetom pokazali koliko su zaljubljeni

Pesmom su pokazali svima koliko se vole (foto: Instagram)
Pesmom su pokazali svima koliko se vole (foto: Instagram)

Na sinoć održanoj dodeli Billboard muzičkih nagrada u Las Vegasu, na sceni su zajedno svoj duet Go Ahead and Break My Heart, izveli ljubavni par Blake Shelton i Gwen Stefani.

Nikoga nisu iznenadili zaljubljeni pogledi koje su oni upućivali jedno drugom dok su izvodili emotivnu numeru, a na kraju nastupa su se i zagrlili. Na silasku sa bine, jedan očevidac je za E!News rekao da je Blake uhvatio svoju dragu za ruku i pomogao joj da siđe. „Gledao je tako ponosno u nju i videlo se da je lud za Gwen“, dodaje izvor.

Par u bekstejdžu pre nastupa (foto: Instagram)
Par u bekstejdžu pre nastupa (foto: Instagram)

Pre nekoliko dana oni su duetsku pesmu prvi put izveli u finalu šoua The Voice i u više navrata su izjavljivali koliko im je oboma ova numera važna. „Ovo je jedna od najomiljenijih pesama koje sam napisao. Nastala je u trenutku kada samo Gwen i ja započinjai našu priču i oboje smo upravo bili iskusili teške periode u životu“, rekao je pevač u nedavnom intevjuu.

gwen-stefani-blake-shelton4

I pevačica benda No Doubt je sa oduševljenjem govorila o saradnji sa dečkom, rekavši: „Ne mogu da verujem da sam napisala pesmu sa njim. I prilika da je zajedno otpevamo u The Voice. I svi su videli to. Bilo je to pravo čudo i neverovatno iskistvo“, izjavila je Gwen.

Pogledajte kako je izgledao njihov emotivni nastup.

https://www.youtube.com/watch?v=wcswUHSAH10