Prati nas

Bizarno

Plastični hirurg upozorava: Gwen Stefani uništila lice operacijama?

Pevačica Gwen Stefani nedavno se pojavila u studiju američkog “The Voica” i prema navodima inostranih medija, preterala je sa botoksom te njeno lice sada izgleda naduveno i otečeno.

Naime, kako navodi izvor blizak pevačici, Gwen se oseća nesigurno jer se zabavlja sa sedam godina mlađim dečkom, te je uradila sve što je u njenom moći kako bi zadržala sveže i “opeglano” lice, ali je ovoga puta malo preterala sa plastičnim operacijama i botoksom.

View this post on Instagram

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Prestravljena je da će izgubiti dečka, a pritom je na TV-u, a loš izgled pred kamerama zna da bude neoprostim. Zato je pokušala da sredi stvari, ali je preterala, te sada izgleda gore nego ikada” , izjavio je izvor.

Plastični hirurh iz Njujorka izjavio je za inostrane medije da je Gwen lepa žena, ali da bi trebalo da povede više računa o tome kome prepušta svoju negu lica.

Ako neko uđe u prostoriju i vi odmah možete videti da je radio botoks, to nije dobar posao. Nije poenta da se jedan problem reši tako što će se napraviti drugi. Nadam se da će sve biti u redu i da neće upropastiti svoju lepotu injekcijama” , izjavio je on.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top