in

Gwen Stefani se rasplakala: Zašto sam toliko nesrećna u ljubavi celog života?

(foto: Zimbio)
(foto: Zimbio)

Ljubavni život Gwen Stefani je svima poznat, budući da je najveći deo svog života provela pred TV kamerama. Ono što je zanimljivo je to da je 46-godišnja pevačica imala svega 3 emotivna partnera u životu.

Prvi je bio njen kolega iz benda No Doubt basista Tony Kanal, drugi Gavin Rossdale, sa kojim je bila u vezi 7 godina i u braku još 13, a trenutno je u stabilnoj vezi sa kantri muzičarem Blake Sheltonom. 

Ipak, u razgovoru sa radijskim voditeljem Howardom Sternom, pevačica se rasplakala rezimirajući svoj ljubavni život.

„Ne samo da sam volela Tonyja, nego sam bila opsednuta njim, i on je to znao. Kada mi je prvi put džentlmenski otvorio vrata kola pomislila sam: ‘Bože, pa ja njega volim. A ne znam zašto'“, ispričala je Gwen, a potom se prisetila raskida iz 1994. godine, kada je otpevala pesmu posvećenu tome Don’t speak. „Još uvek se osećam čudno kada je pevam. Čak i kada sam je pevala preksinoć na koncertu osećaj je bio čudan. Samo sam prevrnula očima i odšetala sa scene govoreći sebi: ‘Zaista? I dalje te to boli?'“.

Stefanijeva se osvrnula i na vezu i brak sa Gavinom. „Čim sam ga ugledala pomislila sam: ‘Ovakvo nešto nisam osetila nikada pre. Ovo je nešto drugačije’.  U tom periodu sam bila buntovnica koja i dalje nije prebolela to što ju je neko odbio. Ali on je pronašao broj mog telefona i nastavio da me uhodi. Imao je strpljenja za mene iako sam imala 26 godina i samo jednu vezu iza sebe. I dalje sam živela sa roditeljima kada sam upoznala Gavina“, prisetila se uz osmeh ona, a potom, vidno dirnuta, kroz suze, dodala: „Uvek sam se pitala zbog čega toliko nemam sreće u ljubavi? A u sebi nosim toliko ljubavi koju želim da podelim sa nekim. „