in

Gwyneth Paltrow: Voda ima osećaj!

Glumica Gwyneth Paltrow neretko ume da iznenadi svojim izjavama, stavovima i ponašanjem. Ovog puta tabloidi joj se rugaju zbog izjave da voda ima osećanja!

“Negativnost menja strukturu vode i molekuli se ponašaju drugačije u zavisnosti od reči ili muzike koja se izražava oko njih”, napisala je glumica na svom blogu, pozivajući se na studiju Poruke vode autora Masuru Emotoa.

“Fascinirana sam naglim razvojem nauke koja proučava energiju svesnog i njen uticaj na materiju. Već dugo imam dr Emotovu knjigu u kojoj se navodi da negativnost menja strukturu vode, i kako se molekuli ponašaju drugačije u zavisnosti od reči ili muzike koja se izražava oko njih”, naglašava Gwyneth.

Šta vi mislite o ovoj izjavi poznate glumice?

F.Y./Tracara.com

Written by Faris Yuma

17 Comments

Leave a Reply
  1. Ne znam da li su ovo budalastine, ali znam da je gadna kao lopov! Toliko novca, tretmani, frizeri i ti izgledas ovako. WTF?!

  2. To je tacno zapravo. To otkrice je prihvaceno od vecine naucnika. Ona je upravu i stojim iza nje, a ostali mogu da se informisu i procitaju tu knjigu

  3. Ovo o vodi sam i ja citao u jednoj knjizi tako da znam o cemu prica ali nisam povjerovao :)

  4. SVI IZNAD prvo se informisite, jer ispadate izuzetno tupavi. Naucno je dokazano da molekuli vode obrazuju razlicite oblike u zavisnosti od energije oko same vode, izmedju ostalog se navodi i sveta vodica koja ima najlepse obrazovane molekule u obliku kristala.

  5. Muahaha Pifi, zašto mi se čini da si ti tu informaciju o svetoj vodici pročitao/la u nekom teološkom časopisu, a ? :D

  6. Ne znam kako stoje stvari kod vas, ali u mojoj sirokoj okolini ovu niko ne podnosi. Cesto mi nije jasno koga ona na ovom svetu zanima …

  7. Kako da ne, posto teologiju toliko pratim i obozavam! Samo sam cuo da su valjda krenuli od teorije ‘zasto je sveta vodica sveta?’. U svakom slucaju imalo to veze sa svetom vodicom (xD) ili ne, naucno je dokazano, sta polemisati, a vi ostanite duduci.

  8. Ne kenjaj pifi, samo taj Masuru Emoto tvrdi isto što i ti, a ne drugi naučnici iz oblasti vode, tako da ništa nije naučno dokazano. A uostalom ta “sveta” vodica je u stvari obična voda iz česme ili sa nekog izvora u koju je umočen bosiljak.

  9. Pogledajte dokumentarac “tajne vode” pa onda recite njima desetak naučnika i doktora nauka da su prsli a vi znate bolje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ivanović: Voleo bih da ugostim Karleušu u poslednjoj emisiji

Procurela još jedna pesma LDR