Prati nas

Muzika

Halsey na vrhu top lista: ovo je njen prvi hit!

Pevačica je imala dobar početak 2019. godine!

Prvi put nakon saradnje sa grupom The Chainsmokers 2016. godine na pesmi Closer, mlada pevačica Halsey stigla je do vrha top lista, novim hitom Without Me.

Ova pesma koja se trenutno nalazi na Bilboardovoj HOT 100 listi popela se na mesto broj jedan i “skinula” pesmu Ariane Grande Thank U, Next  koja je na ovoj poziciji bila prethodnih sedam nedelja.

Without Me je 1,081. numera na mestu broj jedan u šezdeset godina dugoj istoriji ove liste najvećih hitova, a prva pevačicina samostalna pesma koja nosi ovu titulu.

Za Halsey je ovo drugi put da osvaja top liste, a prvi put se na mestu broj jedan našla u periodu od sepetembra do novembra 2016. sa pesmom Closer grupe Chainsmokers na kojoj je bila gostujući izvođač.

Posmatrajući poslednju deceniju, Halsey je postala osma po redu žena koja ima više od jednog “broj 1” hita na ovoj listi, a među njima trenutno prednjači Rihanna koja ima 9 “broj 1” hitova, a odmah iza nje nalaze se Katy Perry, Taylor Swift, Adele, Cardi B, Kesha, Pink Britney Spears. 

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top