Prati nas

Extra

Haos u Sarajevu: Marija Šerifović zaprošena na koncertu!

Marija Šerifovic na koncertu u Sarajevu sa obožavateljkom ( foto: printscreen )

Marija Šerifovic na koncertu u Sarajevu sa obožavateljkom ( foto: Screenshot )

Marija Šerifović, u petak, 18. marta, priredila je sarajevskoj publici u prepunoj Zetri, svojim emotivnim koncertom, jednu od najlepših noći. 

Na koncertu se desilo nešto što je sve prisutne ostavilo bez teksta. Naime, jedna od najvećih obožavateljki, uspela je da se neopaženo provuče obezbeđenju i da se popne na scenu kako bi zagrlila svog idola.

Marija je u prvom trenutku bila zbunjena činjenicom da je neko nepoznat na sceni s njom, pa je burno reagujući prokomentarisala: “Ej, šta se dešava?” a kada je shvatila da se radi o obožavateljki koja samo želi da bude u njenoj blizini, zagrlila je i nastavila da peva.

Želeći da joj pokaže koliko je voli, devojka je kleknula pred Marijom, a ona je, u svom stilu, prokomentarisala: “Ona me, bre, prosi!” Tada je odreagovalo obezbeđenje, a samo najbliža publika sceni, uspela je da vidi ovaj prizor.

Kao i uvek i u svemu, postoje oni koji omalovažavaju i umanjuju nečiju vrednost, pa su i ovog puta komentari nakon koncerta bili podeljeni. Tako je sarajevski efendija Muhamed Velić, imao samo negativne komentare za srpske pevačice koje su nastupale kao gošće na Marijinom koncertu, a nju je čak prozvao šejtanom odnosno đavolom.
Muhamed o Marijinom koncertu ( foto: printscreen/facebook )

Muhamed o Marijinom koncertu ( foto: Screenshot)

6 komentara

6 Comments

 1. Montana

  20. 03. 2016. at 20:33

  ovaj radi za ISIS …..

 2. Loud

  20. 03. 2016. at 20:48

  Ne moraju nas voleti, barem da nas poštuju i cene kao narod, ja sam iz Republike Srpske, s’ njima je užasno živeti, najradije bi nas sve poubijali, elem ovo što je napisao je čist govor mržnje!

 3. k

  20. 03. 2016. at 21:22

  kakve veze ima religija sa Marijinom muzikom!???

 4. Rose

  21. 03. 2016. at 11:56

  @Loud A ovo sto ti napisa nije nikako govor mrznje. (sarkazam) Jadan ti zivot uz sva prava koja uzivas u RS-u. Ne opravdavam ovaj status doticnog i on predstavlja samo jednu zatupljenu manjinu u BiH.

 5. Loud

  21. 03. 2016. at 18:03

  @Rose, ja ne mrzim nikoga, ja sam patriota, samo iznosim činjenice, činjenica je da nas ne podnose, ja sam bio dete kad je ovde bio rat, ostale su mi traume od svega toga šta se izdešavalo, oni sebe predstavljaju kao najveće žrtve, ne kažem, ne pravdam ni zločin koji je učinjen nad njima, ali srba je mnogo više poginulo, da ne pominjem Jasenovac, akciju Oluja, egzodus srba iz Sarajeva, toga se niko ne seća, svi znaju samo za Srebrenicu, broj poginulih koji prikazan je preuveličan, mnogi Srbi su poginuli i u Srebrenici! meni se smučio život ovde, jer nemam nikakva prava, mi smo ovde kao nacionalna manjina!

 6. Goran

  22. 03. 2016. at 15:38

  @loud
  A sta je sa 15000 koji su bili na koncertu? Jesu li to oni htjeli da pobiju sve ucesnike, pa zato dosli na koncert? Koje gluposti na glupost ovog fanatika sa druge strane.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top