Prati nas

Extra

Hit za hitom: Sara Jo predstavila novu pesmu “Bez Sna”

Fanovi su oduševljeni!

Talentovana Sara Jo koja je osvojila srca publike učešćem u Prvom Glasu pre nekoliko godina, sinoć je predstavila svoju novu pesmu Bez Sna.

Sara je novu pesmu i spot prvo predstavila publici, medijima i prijateljima u jednom beogradskom hotelu a nešto kasnije pesma je ugledala svetlost dana i na njenom zvaničnom jutjub kanalu.

Prošlo je gotovo sedam meseci od njenog poslednjeg singla Lava a fanovi su sa nestrpljenjem čekali da vide šta je Sara sada spremila! Pevačica je rekla da je nova pesma fuzija dveju matrica jer nikako nije mogla da se odluči za jednu.

Strofa je agresivnija, a refren je nežan i sanjiv. Sviđa mi se kako se izbalansirala ta neka negativna energija i nežnija koja je čini mi se, dosta falila mom repertoaru” , izjavila je ona prilikom predstavljanja pesme.

Sara je takođe izjavila da pesma nije ogledalo njenih trenutnih osećanja i da je ta faza iza nje, “Tako sam se osećala, mislim da je svako morao tako nešto da doživi. Ali je jednom dovoljno, onda sebi više to ne dozvoliš.”

View this post on Instagram

M O O D 🕊 Promocija #BezSna @bgdmarket Stajling: @vladislava333 Frizura: @loftparrucchieribymajastanisic

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on

Pevačica se takođe našalila sa novinarima i kroz osmeh rekla da je Britney Spears njena najveća inspiracija i da će morati da prođe kroz sve njene faze osim jedne, aludirajući na 2007. godinu kada je princeza popa proglašena neuračunljivom.

Britney Spears kao zvezda vodljiva” , rekla je kroz osmeh.

Bez Sna je već prikupila ogromne simpatije publike i pevačicnih fanova koji za njen muzički razvitak i napredak imaju samo reči hvale.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top