Search
Close this search box.

Sara Jo se ne oglašava nakon takmičenja, ali njen PR ima važnu poruku

Dan nakon završetka RTS festivala za izbor ovogodišnjeg predstavnika Srbije na pesmi za Evroviziju, svi čekaju reakciju drugoplasirane pop zvezde Sare Jo koja je od samog početka važila za favoritkinju.
Ona se nije oglašavala, ali je njen PR i dugogodišnji saradnik imao poruku. Sara Jo je nakon finala otišla u gej klub da proslavi fenomenalan nastup i odličan plasman na takmičenju. I proslavila je, zaista, kao velika carica.
Danas se nije oglašavala na mrežama, iako su to svi sa nestrpljenjem čekali. Njen PR i dugogodišnji saradnik i prijatelj Marko Spalević, međutim, napisao je da je ponosan na Saru i da on, ona i ceo tim pružaju podršku pobednici – Konstrakti. „Ne treba nam Evrovizija da pokažemo da je moguće da se u Srbiji realizuje svetski nastup! Reakcija publike je još jednom potvrdila da je Sara Jo najbolji performer kod nas, koji tek toliko toga može da donese! Ovo će se pamtiti, i služiti kao primer i inspiracija, a to je najvažnije! Sara Jo se na najlepši način upisala u istoriju muzičke scene, i na to smo svi ponosni“, napisao je Spalević na Instagramu. „Za sve nas ovo je bio važan projekat. Radili smo ga najbolje što znamo! Hvala našoj Saki na poverenju. Umetnici i pobednica mora biti zdrava, i zato samo najveća ljubav i podrška za Konstraktu“, dodao je on. Sara Jo plasirala se na drugo mesto takmičenja za pesmu za Evroviziju. Konstrakta je osvojila prvo mesto. https://www.instagram.com/p/CasbtPkrgUU/

POSLEDNJE VESTI