Koga Srbija šalje na Eurosong: Sara Jo, Zorja i Angellina ulaze u trku

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Neke od trenutno najpopularnijh pevačica mlađe generacije – Sara Jo, Zorja i Angellina, pokušaće da se izbore za plasman na predstojećoj pesmi Evrovizije.

Međunarodno takmičenje „Pesma Evrovizije 2022“ biće održano u maju 2022. godine, a u javnosti već vlada interesovanje za našeg predstavnika ili predstavnicu.

Za sada su poznata neka imena koja će se boriti na „Beoviziji“, a među njima su mlade i talentovane Sara Jo, Angellina i Zorja.

Mlada muzička zvezda Zorja Pajić je pažnju javnosti skrenula učešćem u popularnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda, a u oktobru je za Nova.rs potvrdila da će pokušati da osvoji plasman na Evroviziju.

„Pesma je trenutno u izradi, imamo celu pesmu otprilike, a na pesmi radimo moj muž i ja. Trenutno se nalazimo u Nemačkoj i ovde svašta nešto radimo i spremamo. Trenutno smo u žurbi da pesma bude dovoljno spremna da se pošalje na audiciju i ona ne mora biti potpuno završena do konkursa, ali ćemo se mi potrudi da je što pre privedemo kraju“ rekla nam je tada Zorja.

Ona je otkrila i kakvu pesmu sprema.

„Baš smo se potrudili da svaki deo pesme ima smisla i da u njega uložim puno truda i razmišljanja, ali naravno i tog umetničkog dela. Pesma je evrovizijskog karaktera, to je možda i najbolji opis ove pesme. Apsolutno, numera ima i važnu poruku što je najbitnije kod pesama za ovakve festivale“, navela je ona.

Pored Zorje, priliku da se takmiči na ovogodišnjoj Beoviziji dobila je i Sara Jo.

Pevačicu je publika prvi put upoznala u emisiji „Prvi glas Srbije“ 2012. godine, a od tada niže uspehe. Ona se za „Beoviziju“ prijavila u poslednjem trenutku, a fotografiju zvanične prijave podelila je na društvenim mrežama.

Inače, mlada pop pevačica već je jednom učestvovala na Evroviziji i predstavljala Srbiju, 2013. godine, ali kao članica grupe „Moje tri“, kada je nastupala sa Nevenom Božović i Mirnom Radulović.

Relativno novo lice na muzičkoj sceni Srbije je pevačica Angellina. Nju mnogi zovu „začetnicom“ novog zvuka na našoj sceni pa čak upoređuju sa Bili Ajliš.

„Ja volim njenu muziku, ali mislim da je moja muzika – moja. Uostalom ja sam svoj prvi singl izbacila pre nego što sam čula Bili. A to da sam ‘začetnica’ novog zvuka mi se baš sviđa i sad ću baš da uživam u toj tituli. Hvala.“ Šalu na stranu, svako vreme nosi neki svoj zvuk. Vreme u kome ja stvaram takođe nosi svoj zvuk. Meni taj zvuk, i uopšte muzička forma veoma prijaju. Osećam da kroz ovaj pravac, trenutno mogu najviše da se iskažem“, rekla je nedavno u intervjuu za Novu Angellina.

Njoj će učestvovanje na „Beoviziji“ nesumnjivo jako značiti, barem ako je suditi po tome kako je ovu vest podelila sa svojim fanovima:

„Ljudi moji, srce će mi iskočiti… Moja ekipa iz studija me je sinoc prijavila na Beosong! To je pesma u koju jako verujem, ali joj se nije dalo nikako da je izbacim, sada je prijavljena za Beoviziju. Valjda je moralo tako, vidimo se tamo“, poručila je Angellina na Tviteru.

POSLEDNJE VESTI