Search
Close this search box.

Ko je Konstrakta, devojka koja je zapalila srpski trending

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pesma o zdravlju i nastup na kom pevačica Ana Đurić Konstrakta pere ruke izazvao je ogromnu pažnju javnosti. Konstrakta je samo nekoliko sati pre finala „Pesme za Evroviziju ’22“ dospela na prvo mesto u trendingu na Jutjubu.

Konstrakta sve do pre nekoliko dana nije bila toliko popularna, a nakon nastupa u prvoj polufinalnoj večeri „Pesme za Evroviziju ’22“ privukla je ogromnu pažnju javnosti, a mišljenja o njenoj pesmi su oprečna.

Sada je stigla do prvog mesta u trendingu na Jutjubu, a i na kladionicama se plasirala među favorite sa predstavnika Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji koja će se održati u Torinu.

„Umtnica mora biti zdrava“ su stihovi Konstraktine pesme, koje poslednjih dana svi pevuše. Dok je neki smatraju idealnom predstavnicom, drugi se šale na njen račun.

Činjenica je da društvene mreže bruje o Konstrakti, a da li će ona biti naša predstavnica ostaje nam da vidimo u večerašnjoj finalnoj večeri.

Ko je Ana Đurić Konstrakta?

Ana Đurić Konstrakta je pevačica koja je karijeru započela u bendu Zemlja Gruva. Po profesiji je ahritekta, a bavi se pevanjem, pisanjem tekstova, ali je i upravnica stambene zajednice.

Mama je Nikole i Lene.

POSLEDNJE VESTI