Search
Close this search box.

Kako da gledaš PZE 2023 uživo

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Večeras od 21 čas počinje srpski izbor za predstavnika na Eurosongu: Pesma za Evroviziju 2023. godine. Evo kako možeš da gledaš PZE 2023 uživo.

Tokom prve polufinalne večeri nastupiće 16 učesnika. Veče otvara Angela Kassiani i Mattia Zanatta sa pesmom „Novi Svet“, a potom idu Adem Mehmedović „Osmeh“, i Nađa i pesma „Moj prvi ožiljak na duši“.

Vetranka Tijana Dapčević nastupa sa pesmom „Mamim“, prati je Princ i „Cvet sa Istoka“, Filip Baloš i „Novi plan, drugi san“, pa Filip Žmaher sa pesmom „Ćujemo se sutra“.

Večeras nastupa i Luke Black sa pesmom „Samo mi se spava“.

pze 2023
Princ na probi

Tu su i Angellina sa pesmom „Lanac“, pa Emphaty Soul Project i numera „Indigo“, potom Stefan Shy sa pesmom „Od jastuka do jastuka“. Hercenšlus nastupa sa pesmom „Vremenska zona“, a Savo Perović sa pesmom „Presidente“.

Igor Stanojević sa pesmom „Iza duge“, Boris Subotić sa pesmom „Nedostupan“, a onda i Chegi i Braća Bluz Bend sa pesmom „Svadba ili kavga“.

Kako da gledaš PZE 2023 uživo

Ukoliko živiš u Srbiji, prvo polufinale PZE 2023 možeš da gledaš na Prvom kanalu RTS-a. Prenos će biti omogućen i online, na YouTube kanalu ovog servisa.

Za sve koji žive van Srbije, PZE 2023 uživo mogu da prate na striming servisu RTS Planeta.

U nastavku gledajte PZE 2023 uživo.

https://www.youtube.com/watch?v=G3KoBUU4k0I&ab_channel=RTSPesmaEvrovizije-Zvani%C4%8Dnikanal

POSLEDNJE VESTI