Search
Close this search box.

Evrovizija kladionica: Kako se kotira Srbija?

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Evrovizija kladionica – u punom jeku! Kako se kotira Srbija na najpopularnijem muzičkom takmičenju u Evropi? Pogledajte u nastavku.

Situacija na kladionicama se neprestano menja pre najvećeg muzičkog događaja.

Takmičenje „Pesma Evrovizije“ biće održano u maju u Liverpulu, a našu zemlju predstavljaće Luke Black sa pesmom „Samo mi se spava“.

Nakon trijumfa na „Pesmi za Evroviziju“, on je prema evrovizijskim kladionicama bio na 13. mestu, ali se to promenilo nakon što je još nekoliko zemalja odabralo svoje predstavnike.

Šta kaže Evrovizija kladionica? Sada najveće šanse za pobedu ima Švedska koju će predstavljati Loreen sa pesmom „Tatoo“.

Loreen najveći favorit

Iako je donedavno Ukrajina bila na prvom mestu kao glavni favorit, to se sada promenilo, te je na trećem mestu, dok je iza Švedske – Finska sa zanimljivom numerom, Cha Cha Cha.

Publika je Loreen, predstavnicu Švedske, upoznala 2012. godine, kada je na pomenutom takmičenju trijumfovala sa pesmom „Euphoria“.

Prema kladionicama, najveću šansu za pobedu na Evroviziji posle Švedske, Finske i Ukrajine imaju Norveška i Španija koje se nalaze u prvih pet zemalja.

Evrovizija kladionica: Kako se kotira Srbija?

Luke Black

Posle promena, naš predstavnik sada se nalazi na 14. mestu, za pesmom Samo mi se spava. Ovo su već dve pozicije iznad – on je nedavno pao na 16. mesto. Hoće li uspeti da se popne, ostaje da vidimo…

Predstavnici susedne Hrvatske, bend „Let 3“ i pesma „Mama ŠČ!“ nalazi se na 18. mestu.

POSLEDNJE VESTI