Luke Black pao na kladionicama za pobedu na Eurosongu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pao na kladionicama: Evo kako se Luke Black kotira na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizije. Ima li šanse za pobedu?

Nakon finala „Pesme za Evroviziju“ Srbija se znatno pomerila na kladionicama, ali se sada situacija ponovo promenila.

Luke Black je sa numerom „Samo mi se spava“ osvojio prvo mesto i on će biti srpski predstavnik na Evroviziji u Liverpulu.

Pre nego što je proglašen naš predstavnik na najvećem muzičkom takmičenju u Evropi bili smo na 17. mestu, a odmah nakon pobede mladog izvođača, naša zemlja se „popela“ na 13. mesto.

Na kojoj poziciji je sada Luke?

Međutim, sada se nalazi na 14. poziciji.

Trenutno je Švedska na vodećoj poziciji, iako još uvek nije ni odabrala pesmu kojom će se predstaviti, a drugo i treće mesto zauzele Finska i Ukrajina.

Hrvatska je trenutno na 16. mestu ove liste.

Podsetimo, Luke je sam pisao muziku i tekst za pobedničku pesmu, a bio je inspirisan „kolektivnim buđenjem“.

„Mnogo puta pre ali i nakon pandemije događalo se da svet postane previše intenzivan. Da se uvek nekako bolje osećam kada odspavam. Imam osećaj da se nekako regenerišem. Koliko god je to za mene kao individuu dobro, nije dobro na globalnom nivou da svi spavamo dok se nešto oko nas dešava. Smatram da treba malo i da kontrolišemo naše okruženje. Jedna od poruka jeste kolektivno osvešćivanje za koje se nadam da će se desiti“, rekao je on ranije za Telegraf.

POSLEDNJE VESTI