Hlađenje u rodnoj Australiji: Hugh Jackman pokazao mišiće na plaži u Sidneju

Hugh je odmah po dolasku u Sidnej rešio da se rashladi na najpoznatijoj plaži (foto: Walker Australia)

Hugh Jackman je miljenik mnogih žena širom sveta, i na njihovu radost, glumac je danas na plaži u rodnoj Autraliji rešio da se obnaži i pokaže sve svoje atribute kojima raspolaže.

Malo nam je zagrejao temperaturu ovih poznih novembarskih dana svojim mišićima koje je doveo do savršenstva napornim vežbanjem u teretani, a neke od zavidnih uspeha u dizanju tegova rado deli i sa pratiocoma na društvenim mrežama. 47-godišnji Vulverin je pred napornu sezonu koja ga očekuje u pozorištu rešio da se malo opusti plivajući na jednoj od najpoznatijih plaža na svetu. Šou Broadway to Oz, koji će uskoro imati svetsku premijeru, rađen je po motivima Hughovog života i prati njegov put od australijskog sela do holivudske slave. “To je ostvarenje sna za mene. Ovaj šou sam oduvek želeo da predstavim u svojoj domovini”, kaže Jackman.

Glumca uskoro očekuje premijera predstave rađene po njegovom životu (foto: Walker Australia)

Glumac je u nedelju sa suprugom i čerkom stigao u Sidnej i odmah rešio da se osveži na čuvenoj plaži Bondi, što i ne čudi, jer je u ovom delu sveta trenutna temperatura i do 30 stepeni.

Povezane vesti