17 najpoželjnijih glumaca koji su stariji preko 40 godina

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

George Clooney (foto:Pintrest)

Ko kaže da samo žene stare dostojanstveno. Sledećih sedamnaest glumaca su slika i prilika da kako vreme prolazi, oni izgledaju sve bolje, a neki čak izgledaju kao da su prestali da stare.

George Clooney

Listu otvara George Clooney (54), miljenik žena širom sveta. Neke od poznatijih uloga su mu i one gde je glumio doktora Douga Rossa u seriji ER, zatim u Okeanivih 12 i drugima nastavcima filmske franšize, te u Gravitaciji. Pored izgleda i šarma, glumac može da se pohvali i sa dva Oskara.

Colin Firth

Colin Firth (foto: Instagram)

Colin Firth (55) je svima dobro poznat iz filmova o Bridžit Džouns i Kraljevog govora. Britanskim akcentom i šarmom privlači dame još iz vremena kada je glumio gospodina Darsija u Gordosti i predrasudama. Glumac može da se pohvali jednim Oskarom.

Robert Downey Junior

Robert Downey Jr. rs
Robert Downey Jr. (foto: Instagram)

Robert Downey Junior (50) i dalje odlično izgleda u kostimu Iron Mana kog tumači od 2008. godine.

Hugh Jackam

Hugh Jackman rs
Hugh Jackman (foto: Instagram)

Hugh Jackman (47) čuven po svojoj ulozi Wolverina ne izgleda kao da je blizu pedesete.

Javier Bardem

Javier Bardem rs
Javier Bardem (foto: Instagram)

Javier Bardem (46), takođe dobitinik jednog Oskara, zrači seksepilnošću i energijom. 2017. godine ćemo imati priliku u više navrata da ga gledamo u bioskopima.

Brad Pitt

Brad Pitt rs
Brad Pitt (foto: Instagram)

Pored Georga Clooneya, Brad Pitt (52) je drugi najveći holivudski zavodnik. Dobitnik jednog Oskara i muž Angeline Jolie, poznat nam je iz filmova Borilački klub, Troja, Gospodin i gospođa Smit

Viggo Mortensen

Viggo Mortensen rs
Viggo Mortensen (foto: Instagram)

Da li ste gledali Gospodara prstenova? Ako jeste, onda prepoznajete Vigga Mortensena (57) koji je glumio Aragorna u epskoj sagi.

Liam Neeson

Liam Neeson rs
Liam Neeson (foto: Instagram)

Junak filmova 96 sati, neustrašivi Bryan Mills kojeg tumači Liam Neeson mnogima je ostao u sećanju. Glumac u junu puni 64 godine, ko bi rekao?

Daniel Craig

Daniel Craig
Daniel Craig (foto: Instagram)

Najpoznatijeg tajnog agenta 007 trenutno još uvek glumi Daniel Craig koji za nekoliko dana puni 48 godina. Prvi plavi Bond izgleda više nego dobro za svoje godine.

Stanley Tucci

Stanley Tucci rs
Stanley Tucci (foto: coztume.com)

Stanley Tucci (55) izgleda fantastično i harizmatično kao i u 107 uloga u kojima se pojavljivao među kojima su i Caesar Flickerman u Igrama gladi, Đavo nosi Pradu, ali i u ER, kao i kolega Clooney.

Keanu Reeves

Keanu Reeves rs
Keanu Reeves (foto: Instagram)

Keanu Reeves (51) poznat po ulogama u filmovima Matrix i Brzina, se ne menja. Glumac izgleda isto godinama.

Pierce Brosnan

Pierce Brosnan rs
Pierce Brosnan (foto: Instagram)

Jedan od omiljenih James Bond agenata, Pierce Brosnan (62) i u sedmoj deceniji mami uzdahe lepšeg pola.

Richard Gere

Richard Gere rs
Richard Gere (foto: Instagram)

Još jedan od pripadnika stare garde, Richard Gere (66) i dalje harizmatičan kao i kada je 1990. glumio u Zgodnoj ženi i Oficiru i džentlmenu 1982. godine.

Ralph Fiennes

Ralph Finnes rs
Ralph Fiennes (foto: Instagram)

Starijima poznat iz filma Engleski pacijent, mlađima iz filmova o Harry Potteru, Ralph Fiennes ima 53 godine. Odlično izgleda i odlično glumi.

Gerard Butler

Gerard Butler rs
Gerard Butler (foto: Instagram)

Izgleda da pored super heroja, čarobnjaka i tajnih agenata, ni spartanci ne stare. Gerard Butler ove godine puni 47 godina i izgleda odlično.

Johhny Depp

Johny Depp rs
Johnny Depp (foto: Instagram)

Miljenik publike, ekscentrični Johnny Depp u junu puni 53 godine. Za to vreme, punom parom snima filmove od kojih ćemo neke moći videti već ove godine kao što je nastavak Alise u zemlji čuda. Magazin People ga je proglasio najseksepilnijim živim muškarcem.

Jared Leto

Jared Leto rs
Jared Leto (foto: Instagram)

Poslednji, ali ne manje bitan. Jared Leto (44) dobitinik Oskara, novi Joker i frontmen benda 30 Seconds to Mars takođe izgleda kao da ne stari.

POSLEDNJE VESTI