Prati nas

Vesti

Horoskop za nedelju 13-20. oktobar

Klik na sliku za ceo horoskop

Klik na sliku za ceo horoskop

Posle bure malo mira… Ili Posle kiše Sunce uvek dođe.

Ova nedelja je nedelja između dva Pomračenja. Preživeli smo Pomračenje Meseca, ostalo je Pomračenje Sunca. Ali i priča o novom početku….

Ove nedelje Venera, Sunce i Merkur su u glavnoj ulozi, svi u energiji Vage. I dalje ćemo biti okupirani odnosima, vezama, javnošću i svime što donosi energija Vage. Aspekti su takvi da nam planete nude jednu mirniju i stabilniju nedelju… Na nama je da mudro iskoristimo ponuđenu energiju.

Venera će na početku nedelje zajedno sa Jupiterom podići raspoloženje, doneti neke lepe trenutke ali i mogućnosti. Kao i saznanje da “Život je lep”. Iskoristite svaki naredni dan!!! Na kraju nedelje Venera zajedno sa retrogradnim Merkurom pričaće razne ljubavne priče. Sunce zajedno sa Marsom dodaće taman potrebnu energiju da sve ovo oko energije Vage bude još uspešnije, sa njima ćemo lakše do nekog cilja. I Sunce će se na sredini nedelje sresti sa retrogradnim Merkurom i priči nikada kraja. Mada ne treba zaboraviti da je Merkur sklon da nas zbuni dokle ide unazad, da je majstor zabune ali i da bude “začin u svakoj čorbi”, negde i da život okrene naglavačke. Naoružajte se osmehom i humorom :-).

I Merkur će biti osnažen Marsom i učiniti komunikaciju u najmanju ruku zanimljivom, energičnijom, oštrijom. I ovde manji oprez jer Merkur može ako ne pazimo da sve okrene naglavačke…

*Ako se ne pronalazite u nekom znaku, pročitajte za znak koji je vaš podznak.

Kliknite ovde da pročitate nedeljni horoskop!

Više informacija o našem astrologu Snežani pronađite na njenom zvaničnom blogu!

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top