Prati nas

Život

Hospitalizovana Selena Gomez, boravi u psihijatrijskoj ustanovi

Selena Gomez već neko vreme nije viđena u javnosti, a nije se čak ni oglasila na društvenim mrežama kada je izašao spot za njenu novu pesmu Taki Taki, zbog čega su novinari rešili da ispitaju stvar.

Ispostavilo se da je pevačica u poslednje dve nedelje imala zdravstvanih preblema koji su uticali i na njeno duševno stanje, piše Teen Star.

Naime, kako saznaje TMZ, a potvrđuje People magazine, pevačica je pre dve nedelje prvi put hospitalizovana zbog smanjenog broja belih krvnih zrnaca, što je najverovatnije posledica transplatacije bubrega. Ona je otpuštena nakon par dana, ali je bila primorana da se vrati prošle nedelje zbog istog problema.

Sve ovo je uticalo na pevačicu zbog čega je doživela nervni slom. Izvori kažu da je insistirala da je puste napolje iako su doktori izričito rekli da ne sme. Zbog toga je poludela i bukvalno počela da čupa infuzije iz vena.

Ona je zbog toga primljena u psihijatrijsku ustanovu gde dobija DBT terapiju, tj. dijalektičnu bihejvioralnu terapiju, koja se obično daje osobama sa graničnim poremećajem ličnosti ali i osobama koje su sklone opasnim ponašanjem kao što su samopovređivanje, namera da se počini samoubistvo ili zloupotreba psihoaktivnih supstanci.

Čim je vest objavljena, Twitterom se proširio trend #PrayforSelena, kojim su fanovi iskazali svoju podršku pevačici.

3 komentara

3 Comments

 1. lulu

  12. 10. 2018. at 06:59

  droge su čudo

 2. Nina

  12. 10. 2018. at 12:48

  Selena je pod stresom zato sto je bolesna, nikad se u zivotu nije drogirala.

 3. Nina

  13. 10. 2018. at 19:54

  Selena je isla na rehabilitaciju zbog problema sa mentalnim zdravljem, nikad se nije drogirala, niti je ikad bila na lecenju zbog droga.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top