I sa roze kosom Kendall Jenner je i dalje jedan od najboljih modela današnjice

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Sa Jadenom Smithom u cipelama sa ogromnom patformom i roze perikom (foto: Vogue)

Časopis Vogue je u najnovijem  broju objavio finaliste nagrada koje dodeljuje modna fondacija CFDA.

U editorijalu u kom su predstavljeni mladi dizajneri učestvovala je i Kedall Jenner. Ona je za novembarsko izdanje magazina pokazala da je pravi modni kameleon i pozirala je sa svakim od 10 kreatora i nekoliko svojih prijatelja koji su takođe predstavljali kolekcije koje su se plasirale u finale. Pored 19-ogodišenj dugonoge lepotice, na fotografijama se mogu videti i Nick Jonas, Jaden Smith i Gigi Hadid, koji su svi prisni prijatelji Jennerove i koji su sa njom predstavili i neke malo izazovnije, ali i glamurozne modne kombinacije.

Military stil koji je predtavila sa pevačem Nickom Jonasom (foto: Vogue)

Sa Jadenom je pozirala za modnu kuću Rio Urbie, noseći roze periku i skačući a televizora. Nick Jonas i Kendall su u odeći u militari stilu predstavili kolekciju Cadet, a sa najboljom drugaricom Gigi je u savršenim glamuroznim haljinama pozirala za kreatora Johathana Simkhaia.

Prelepe Kendall i Gigi u savršenim toaletama sa jednim od kreatora (foto: Vogue)

Podržavajući mlade talente, Vogue-ova modna fondacija dodeljuje tri nagrade najboljim kreatorima i to prvoplasiranog sa 400 hiljada dolara, a drugo i treće mesto sa po 150 hiljada dolara za pokretanje modne linije, kao i savete i mentorstvo priznatih kolega i direktora kompanija.

6 Responses

  1. OD NJE MEDIJI PRAVE „NAJBOLJEG“ MODELA
    A MENI JE ONA TOTALNO PROSJECNA

  2. Ma ona je bas lijepa i prirodna. Ima tu nevinu facu, njegovana je, harizmaticna je, sta se sad trazi za modnu industriju ne ulazim u to, mozda sve suprotno od ovoga, ali se ne moze osporiti da je djevojka zgodna i lijepa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI