in

Indy smuvala bogatog biznismena


(foto: Facebook)
Odlepio za njom! (foto: Facebook)

Već nekoliko dana se spekuliše da se popularna pevačica Indira Aradinović Indy viđa sa bogatim  i oženjenim gastarbajterom Fabijanom, sa kojim živi na relaciji Berlin-Beograd.

Pevačica čuva svog novog izabranika kao zmija noge jer je zbog nje ostavio suprugu, sa kojom ima decu. Indy i Fabijan su se upoznali pre 6 meseci na rođendanskoj zabavi koju je on pripremio za 18. rođendan svoje kćerke.

„Indy je bila angažovana da peva na proslavi koju je Fabijano upriličio u Berlinu za ćerkin osamnaesti rođendan. Celo veče ju je kitio evrićima i poručivao pesme. Jasno se videlo da mu se pevačica sviđa i da će biti belaja jer je on još uvek zvanično u braku“, navodi izvor za Kurir.

„On je ubrzo posle proslave ostavio ženu kako bi se smuvao s pevačicom. Zbog nje se odselio od kuće i iznajmio stan u Berlinu, gde su započeli zajednički život. Od tada se ne razdvajaju. Njoj prija to što joj on ispunjava sve hirove, a njemu odgovara što pored sebe ima mlađu devojku. Pitanje je dana kada će on i zvanično biti razveden jer je potpuno odlepio za Indy“, završava izvor.

Pevačica nije htela mnogo da komentariše, već je samo rekla kako su to čiste gluposti.

„Jao, srce moje, možda se taj što vam je dao informaciju zove Dobrica. Stvarno nemam vremena za gluposti, na odmoru sam“, kratka je bila Aradinovićeva.

Stars